2777
2789
عنوان

بنظرتون زن داداش ها (چ خودمون ک زن داداشیم چ زنداداشمون)

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 102 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده دختر رو کار ندارماون خواهرشوهر که عیدی میگیره متقابلا برای جبران محبت باید به زنداداش عیدی ب ...

رسم طرف ما اینطور نیست عزیزم حالا اگه خواهرشوهر هم عیدی بده که محبتش رو رسونده 

خواهرشوهر نمیبره برادر میبره این از این، اون هم در صورتی که دختر یتیم باشه وگرنه پدر باید عیدی بده، ...

مگه باید حقوق داداش به خواهر برسه؟

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

خانواده دختر رو کار ندارماون خواهرشوهر که عیدی میگیره متقابلا برای جبران محبت باید به زنداداش عیدی ب ...

نه دیگه بعضی از خواهرشوهرا فقط فکر کندن هستن 😂

دست بده ندارن

نه ولی اگه داداش از حقوقش سالی یکبار به خواهرش عیدی بده زنش نباید ناراحت بشه عزیزم چقدر خوبه دلمون د ...

بستگی داره خواهرشوهر کی باشه

اگه ذاتش بد باشه و با زنداداشش بدجنس باشه یه قرون هم که حرومه ولی اگه به قول خودت دلش دریا باشه باز اوکیه

نه دیگه بعضی از خواهرشوهرا فقط فکر کندن هستن 😂دست بده ندارن

من هرکس کوچکترین محبتی بهم بکنه، حالا میخواد فامیل باشه، دوست باشه، همسایه باشه دلم میخواد حتما از اون بهتر براش جبران کنم، جواب محبت، محبت هس دیگه، اون طرف به من ارزش داده منم متقابلا این حس رو باید بهش بدم

ما هم این رسم رو داریم پدرم عر سال برای عمه هام عیدی میبرن در خد توانشون برادرم هم قبلا که مجرد بودن عیدی میدادن به ما که چند سالی که متاهل شدن یکبار عیدی دادن و از نظرم لطف و محبتشونه تو این وضعیت هیچ‌توقعی تدارم از هیچ کس،من مجردم و به همسر ایشون عیدی نمیدم پدرو مادرم براشون عیدی میبرن 

همچین رسمی نداریم ما

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤