2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 36 پست
خودش میدونه چیکار داری تو حالا مگه آدم تو تاپیک اینو خواستهچه گیری کردیما

چی بگم

شاید مشکلت به خاطر بدخُلقیته

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد دنبال و پیگیر پسرا نباش. برای خودت و وقتت ارزش بذار ، کلاس هنری، موسیقی، ادامه تحصیل دانشگاهی، ورزش، کلاس زبان و .... برو . هر کدوم که علاقه داری رو ادامه بده و خودتو بالا بکش. وقتی بالاتر بری، بقیه میافتن دنبالت اونوقت تو باید براشون ناز کنی ، نه اونا 

چی بگمشاید مشکلت به خاطر بدخُلقیته

من همه از اخلاقم تعریف میکنن که حتی پسره 🤣🤣 میشه شما قضاوت نکنی؟ اصلا چه ربطی به موضوع داشت تازه من گفتم زیاده رویم کردم از خوش خلقی و توجه

واقعا متاسفم برا درک بعضیا

اون اومد سریع گفت یه حرف زد بی منطق 

من همه از اخلاقم تعریف میکنن که حتی پسره 🤣🤣 میشه شما قضاوت نکنی؟ اصلا چه ربطی به موضوع داشت تازه م ...

بله مشخصه:)

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چقدر شما باشعوری عزیزم که اینقدر خوب جوابشونو دادی🤍

فدات گلم🌹

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم