2777
2789

پدر و مادر من سنشون بالائه ولی من هنوز نمیدونم باید با مراعات رفتار کنم یا نه؟ اخه گاهی برام سخته مثلا لازمه اخر شب از اتاقشون چیزی بردارم. یا برم حمام ( حمام داخل اتاق خوابشونه) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله پدر بزرگ من ۱۰۵ سالش بود هم داغ داغ بود که زنش از دستش خسته شده بودتو سن ۱۱۰ سالگی فوت کرد

الله اکبر این همه جلال

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

من دیدم بابام تا65سالوی و مامانم 60سالشون بود، نصفه شب نوبتی رفتن حموم، بقیشو سر در نمیارم

پدر و مادر من ۵۰ سالشونه من یه بار صبح زود در اتاقشونو خواستم باز کنم دیدم قفله تعجب کردم، دیگه اینجا میگن تا ۸۵ سالگی🫠

بستگی داره 

بعضی ها تا خود پیری 

بعضی ها هم ۴۰ سالگی تموم میشه 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂