2777
2789
عنوان

من دختری بودم که تمام تابوهارو شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 45 پست
خوبه که حقتو بگیری ولی گاهی میشه با سیاست و حقه گرفت تا با کتک و زور....اینجوری کمتر آسیب میبینی

من دیگه جای برای اسیب دیدن ندارم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تابو شکنی نمیگم بده یا خوبه ولی ببین تو چه جامعه ای زندگی میکنی پر گرگ بی‌فرهنگ   که وقتی نگاه میکنن معلوم از مرض و غرضه به نظرم تا حدودی پوشش برا امنیت خودمون  بد نیست و پدرمادر فقط از رو نگرانی اینکارو میکنن

کتک میزدن ولی زندانی نمیکردن؟دنبال محدود کردن نبودن فقط داشتن عقده پراکنی میگردن

میکردن زندانی میکردن من فرار میکردم با دوستام میزفتم بیرون هربارممم کتک میخوردم

من دیگه جای برای اسیب دیدن ندارم

خوب همین بده...از یه جایی به بعد اینا همش میشه درد و افسردگی بعد با خودت میگی ارزششو داشت بخاطر باشگاه رفتن کتک بخورم و درد روحیش تا آخر عمر همراهم باشه...

یه دوستی داشتم خانواده محدودی داشت ولی هر کاری که دلش میخواست میکرد در سکوت و در خفا

احساس میکنم یه فیلم رو تعریف کردی اما اگر حقیقت داره دمت گرم 🫂

متاسفانه حقیقت داره من تمام زندگیمو تو تاپیکام نوشتم گفتم فقط فیلما میتونن اینجوری باشن کاششش دروغ بودن

خوب همین بده...از یه جایی به بعد اینا همش میشه درد و افسردگی بعد با خودت میگی ارزششو داشت بخاطر باشگ ...

من مریض شدن چن ماهم تو تیمارستان بستری شدم🥲

با این حال دختر قوی بودی👏🏻🌷

قوی به چ قیمتی میگن قوی ولی نمیدونن که من چن ماه تو تیمارستان بستری شدم