2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 18525 بازدید | 1479 پست

أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ وَ يَعْلَمَ الصَّابِرِينَ‌

آیه ۱۴۲ ال عمران .🍀

آیا گمان کردید که (با ادعای ایمان)وارد بهشت شوید ،در حالی که هنوز خداوند مجاهدان و صابران شما را معلوم نساخته است ؟

سلام عزیزان مهدوی 🥰

به قول معروف :🤌به عمل کار بر آید؛ به سخندانی نیست.

یعنی با امتحان هست که صبر و بندگی ما معلوم میشه..

خدایا امتحاناتی که در آن هستیم و یا پیش روی ماست
برای ما آسان فرما و
ما رو سربلند از اون خارج کن .

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌼

@unkhown1995

@shabgard1    

@cheshmkhomar    

@چیپسجعفریوپیاز  

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ وَ يَعْلَمَ الصَّابِرِينَ‌

آیه ۱۴۲ ال عمران .🍀

آیا گمان کردید که (با ادعای ایمان)وارد بهشت شوید ،در حالی که هنوز خداوند مجاهدان و صابران شما را معلوم نساخته است ؟

سلام عزیزان مهدوی 🥰

برای ما آسان فرما و

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 

@soalat    

@رز_شیشه_ای    

@zibaeihaiekoochak  

@50parwane    

@tiyro    

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

آیه ۱۴۲ ال عمران .🍀

سلام عزیزان مهدوی 🥰

برای ما آسان فرما و

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌼

@_reihaneh_    

@گوگولی_مگولیشم    

@mamankhanommm    

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ و ...

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚💚  

﷽أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ و ...

سلام ممنون از دعوتتون 

ایشالا حاجت روا بشین

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ســـ✋️ـلام حضرت امیـــد ، مــهـ❤️ـدی جان

در تلاطم دِهشت زای امواج آخرالزمان ، 

هرلحظه که حس امــیدم در آستانه ی نابودی است ... 

یاد شما همچون بارقه ی  حیات‌بخشی مرا بخود می خواند ،

راه نشانم می دهد و از التهاب بی کسی ها می رهاندم ...                              سلام آقا جانم حضرت دوست پناه بی پناهان عزیز دل حضرت زهرا (س) بدجور کارم گیر مادرته آقا جان گره کور زندگیم باز کن آقا جانم من کی رو غیر از شما برای دردودل و کمک دارم قلبم بدجور پر از درد  جوابم بده آقاجان آقا جانم      

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

چگونه مشمول دعای امام زمان(عج) شویم؟

اگر کسی به امام زمان(عج) عرض ادب و ارادتی کرد، حضرت بهتر و بالاتر از او پاسخ می‌گویند و این آن نکته لطیف و دقیقی است که در مسئله دعا بر حضرت، فرد خود را مشمول لطف و عنایت و دعای حضرت می‌کند.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدمحسن سبط‌الشیخ در ادامه معرفی کتاب «مکیال المکارم» بیان کرد: یکی از برکات دعا برای امام عصر علیه‌السلام بر اساس کتاب مکیال اشاره به این آیه دارد: وَإِذَا حُيِّيتُم بِتَحِيَّةٍ فَحَيُّوا بِأَحْسَنَ مِنْهَا أَوْ رُدُّوهَا إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ حَسِيبًا(نساء، ٨٦). ‌خدای متعال می‌فرماید وقتی کسی به شما عرض ادب و تحیتی کرد، او را به مانند آن یا بهتر از آن پاسخ گویید.

ایشان(نویسنده کتاب مکیال) می‌فرماید: بالاترین و مهمترین کسی که به این آیه عمل می‌کند وجود مقدس حضرت بقیة‌الله علیه‌السلام است. اگر کسی برای آن حضرت دعا کرد مطمئناً حضرت برای او دعا می‌کنند‌. اگر کسی به حضرت عرض ادب و ارادتی کرد حضرت بهتر و بالاتر از او پاسخ می‌گویند و این آن نکته لطیف و دقیقی است که در مسئله دعا بر حضرت، فرد خود را مشمول لطف و عنایت و دعای حضرت می‌کند.

بالاترین رمز، دعا بر حضرت است که سبب می‌شود از آن ناحیه مقدسه اشعه‌ای به قلب فرد بتابد. هرچه بیشتر به او عرض ادب کنی، فعالیت کنی زحمت بکشی، نام و مرام او را در جامعه منتشر کنی و به هر طریقی که برای او خدمتی انجام دهی ـ که یک بعد آن دعا و تضرع است ـ مطمئن باش که از آن ناحیه که تجلی اسماء الهی است از شما تشکر می‌شود؛ لذا فرمود زیاد برای فرج دعا کنید که ترقی و کمال خودن از این طریق حاصل می‌شود؛ طریقی که اگر تا آخر عمر ادامه دادی ضامن نجات ابدی تو در قیامت است

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الهی آمین مرسی عشقم خیلی النماس دعا دارم تو شهر غریب بایه عالم دشمن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

سلام دوستان میشه 

به تاپیک اخرم یه سر بزنید 

در مورد نمازه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻