2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 15950 بازدید | 1379 پست
✍️ حدیث روزامام صادق علیه‌السلامثَلاثٌ مَنْ كُنَّ فيهِ فَهُوَ مُنافِقٌ وَاِنْ صامَ وَصَلّى: مَنْ اِذ ...

❤️ بریم کربلا زیارت امام حسین علیه السلام

السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ
وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ
عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ
وَ بَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ
آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ،
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن

#اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج‍ 

السلام‌علیک‌یا‌اباصالح‌المهدی🙏💚
❤️ بریم کربلا زیارت امام حسین علیه السلامالسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِوَعَلَى الاَْرْواحِ ا ...

💫 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 💫

هر روزمان را
با نام تو آغاز می کنیم
ای زیباترین علت هر آغازی

الهی به امید تو ...

🌹اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

#اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج‍ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💫 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 💫هر روزمان رابا نام تو آغاز می کنیمای زیباترین علت هر آغازی ...

🌼 حضرت عیسی( علیه‌السلام ) :

درخت كامل نمى شود مگر با ميوه اى گوارا، همچنين دين دارى كامل نمى شود مگر با دورى از حرام ها.

📚 تحف العقول، 511

🌼 حضرت عیسی( علیه‌السلام ) :درخت كامل نمى شود مگر با ميوه اى گوارا، همچنين دين دارى كامل نمى شود مگ ...

✍️ حدیث روز

امام علی علیه‌السلام

همنشینی با نیکان
نیکی می آورد
مثل باد که چون بر بوی خوش بگذرد
با خود بوی خوش آورد.

📚 غررالحكم ج2 ص201

✍️ حدیث روزامام علی علیه‌السلامهمنشینی با نیکاننیکی می آوردمثل باد که چون بر بوی خوش بگذردبا خود بوی ...

وقتی خدا  دلداریت میده🥰

نترس من باهاتم💓
همانا
پس از هر سختی آسانی است

السلام علیک یا اباصالح المهدی

یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دینک. 🤲

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده الزینب سلام الله علیها 🤲

یاصاحب الزمان ادرکنی 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
یا الله شکرت که در تاپیک های امام زمان صدام میکننداللهم عجل لولیک الفرج

شما دعوت شده اقا  هستین 🙂💟

الهی آمین بحق زینب الکبری سلام الله علیها 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🍂مینویسم ز تو که دار و ندارم شده ای

بیقرارت شدم و صبر و قرارم شده ای

🍂من که بی‌تاب توأم ای همه تاب وتبم

تو همه دلخوشی لیل و نهارم شده ای

امام_زمان#  

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ وَ يَعْلَمَ الصَّابِرِينَ‌

آیه ۱۴۲ ال عمران .🍀

آیا گمان کردید که (با ادعای ایمان)وارد بهشت شوید ،در حالی که هنوز خداوند مجاهدان و صابران شما را معلوم نساخته است ؟

سلام عزیزان مهدوی 🥰

به قول معروف :🤌به عمل کار بر آید؛ به سخندانی نیست.

یعنی با امتحان هست که صبر و بندگی ما معلوم میشه..

خدایا امتحاناتی که در آن هستیم و یا پیش روی ماست
برای ما آسان فرما و
ما رو سربلند از اون خارج کن .

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌼💕

@مامور_مخفی      @تعلیقم_مکن_ای_دوست      @شقایق2024‍   @نازدونه_سابق      @daniiki    

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ وَ يَعْلَمَ الصَّابِرِينَ‌

آیه ۱۴۲ ال عمران .🍀

آیا گمان کردید که (با ادعای ایمان)وارد بهشت شوید ،در حالی که هنوز خداوند مجاهدان و صابران شما را معلوم نساخته است ؟

سلام عزیزان مهدوی 🥰

برای ما آسان فرما و

@نسیم75هستم      @lena_133      @غزال123      @روشنای7‍   @عروس_هلندی73    

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

آیه ۱۴۲ ال عمران .🍀

سلام عزیزان مهدوی 🥰

برای ما آسان فرما و

@گلنازززم2      @کاربرقدیمیsara      @shhsjdjwhh      @کمیل_عشق_مامان      @mersedebanoo1      

آیه ۱۴۲ ال عمران .🍀

سلام عزیزان مهدوی 🥰

برای ما آسان فرما و

@ashk22      @sogol73      @تیرماهیhelen      @حیاتhaiat      @کاربر_خاموش_سابق