2777
2789
عنوان

تلاطم امواج آخر الزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 14867 بازدید | 1350 پست

دست خدا و نفْسِ پیمبر فقط علی‌ست

شمشیر و شیرِ خالقِ اکبر فقط علی‌ست

بعد از نبی به امر خداوند ذوالجلال

ما را امام و هادی و رهبر فقط علی‌ست

دست خدا که با سر انگشت خویشتن

خورشید را نمود مسخر فقط علی‌ست

بر آن دو تن که هر دو ز خیبر گریختند

اعلان کنید فاتح خیبر فقط علی‌ست

این نام را مباد به دیگر کسان دهند

این حق حیدر است که حیدر فقط علی‌ست

مردی که جان به دست، شب #لیلة_المبیت

جای رسول خفت به بستر فقط علی‌ست

ای تشنگان حشر! به حق خدا قسم

باور کنید ساقی کوثر فقط علی‌ست

مردی که در مهاجر و انصار از نخست

گردید با رسول برادر فقط علی‌ست

دیوار کعبه سینه گشود از برای او

مولود بیت حضرت داور فقط علی‌ست

نوزاد بیت و صاحب بیت و امیر بیت

مهمان بیت همره مادر فقط علی‌ست

آن شیر کبریا که در ایام کودکی

از هم درید پیکر اژدر فقط علی‌ست

روز احد به رغم تمام فراریان

یاری که گشت دور پیمبر فقط علی‌ست

از منبر رسول خدا آید این ندا

بعد از رسول، صاحب منبر فقط علی‌ست

کس را چه زهره تا که شود کفو فاطمه

آن کس که شد به فاطمه شوهر فقط علی‌ست

ممدوح «انّما» که خدا گفته در کتاب

گفتیم و گفته‌اند مکرر فقط علی‌ست

در روز حشر پیشروِ ختم انبیا

صاحب علَم به عرصۀ محشر فقط علی‌ست

شاهی که رَخت کهنه به تن کرد و رَخت نو_

با دست خویش داد به قنبر فقط علی‌ست

دست خدا که یک تنه در عرصۀ نبرد

بگرفت سر ز عمر دلاور فقط علی‌ست

در فتح بدر و خیبر و در خندق و احد

بالله قسم امیر مظفّر فقط علی‌ست

آن بت‌شکن که در حرم خاص کبریا

بگذاشت پا به دوش پیمبر فقط علی‌ست

«اِلّا علی» ندای خدا بود در اُحد

ممدوح این ندای منور فقط علی‌ست

فرمود مصطفی که منم شهر علم و بس

این شهر علم را که منم، "در" فقط علی‌ست

آن کو به کودکی به رسول خدا مدام

بوده انیس و مونس و یاور فقط علی‌ست

گو صد خلیفه بعد پیمبر فقط علی‌ست

آن را که حق نموده مقرر فقط علی‌ست

«میثم» امیر خلق و رفیقِ فقیرِ شهر_

در عالم وجود سراسر فقط علی‌ست

✍ #غلامرضا_سازگار

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲