2777
2789
عنوان

ممنون ک مچمو گرفتین و فکردین فیک هستم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 16220 بازدید | 523 پست
اینجوری گفتی رفتم دوباره بخونمش ببینم چی گفته😂

اوخی🥲😂

گول خوردی😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه حنا بندون بگیری ولی هنوز عروسی نگیری

این دوتا به هم ربط دارن و حنا بندون فقطو فقط برای شبِ قبل از عروسیه

چرا دروغ میگی.مگه کسی اینجا تورو میشناسه که دروغ میگی اسگلِ پلشت

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

شما که با پخش فیلم خصوصیت توی سایت با اینستا مشکلی نداری خب یه عکس معمولی از خودت بذار یه نشونه خاص که بچه ها میگن تو عکس باشه 

من نمی‌دونم داستان چیه ولی راه اثبات فیک نبودن فقط ادعا نیست فرزندم

کی آخه بدون عقد همچین فیلمی میگیره؟ 

هزار دفعه هم رو بوسیدید و دست زدید

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خیلی مهمه مخصوصا خط دوم👹

اونو من باید کپیش کنم بعد قابش کنم تو خونه🥲😂

ی کاربر عزیز دیگه مونم به این مهم پی بردن😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

چی شدی پس