2777
2789
پس چرا با همین خ رابا ازدواج میکنن و واقعا هم خوب عاشقشون میشن اخه من موندم قبلا با اینا فقط دوست می ...

اره بخدا بعد تو خانواده شوهرم اینقدر عزیزن که براشون هرکاری میکنن.با اینکه از کاراشون خبر دارن.بخدا این رو تو نزدیکترین افراد بهم دیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵ سال باهاش بودم به ی پسر نگاه نکردمانوقت اون ببین با من چیکار کرد

ولش کن این جور آدما با گاز معده آدم هیچ فرقی ندارند ب خودتت برس همون بهتر ک شناختیش😑😑

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

اخه چرا ازدواج میکنن اکس قبلی منم رفت با یکی عین اینا ازدواج کرد و هرکاری هم براش میکنه اه یادم افتا ...

چون دوتا هول باهم جورند هر دوتاشون ب هم خیانت می‌کنند اونا ازدواج نکردند باهم خودشونو گول میزنند هر دوتاشون تنوع طلب هستند حالم بهم میخوره از این جور آدما لیاقت تورو نداشته عزیزم تو کاری کن ک اون بسوزه 

پارتی و مشروب و استخر واقعا نشونه ی بدیِ یه ادم نیست ولی در کل اره این مدل دخترا ازادن ، اویزون و وا ...

عزیزم باشه اینا نشون بدی نیست

ولی اینکه پیجش تا مدتها باز باشه و همه بتونن عکسای اینجوریشو ببینن چی؟

اصلا خودت ببینی چه وایبی از این آدم میگیری

همه هایلایتاش تو مهمونی بود انگار فقط زاییده شده بره پارتی 

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤

ولش کن این جور آدما با گاز معده آدم هیچ فرقی ندارند ب خودتت برس همون بهتر ک شناختیش😑😑

برای من رفت تو زباله دان تاریخ

ولی سر سوتفاهم منو ول کرد تا ابد مدیونمه

برای من رفت تو زباله دان تاریخولی سر سوتفاهم منو ول کرد تا ابد مدیونمه

ببین عشقم تو هم ببخشی خدا نمیبخشع چون در حقت نامردی کرده دلم میخاد فشش بده مردتیکه گاو رو😐😐😐

اره بخدا بعد تو خانواده شوهرم اینقدر عزیزن که براشون هرکاری میکنن.با اینکه از کاراشون خبر دارن.بخدا ...

ملت خراب پسند شدن عزیزم

من مشکلی با این کارا ندارم ولی فکر کن پیج دختره تا مدتها باز بود یعنی اینا رو همه میدیدن

من به ی روانشناس حرکات و ظاهر دختره رو نشون دادم اون با اینکه حتی نمیدونست دختره کیه و چیکار میکنه گفت این دختر مربوط به ی طبقه اجتماعی پایینه و عقده نشون دادن خودشو داره

خیلی دلم شکست خیلی

تاوانش رو میده صبر کن فقط از خدا بخاه هرموقع تاوانش رو پس داد بهت زنگ بزنه حلالیت بگیره اون موقع میفهمه تو چی کشیدی 

چون دوتا هول باهم جورند هر دوتاشون ب هم خیانت می‌کنند اونا ازدواج نکردند باهم خودشونو گول میزنند هر ...

نه اتفاقا برعکس خیلی از پسرهای خوب و خانواده دار میرن سراغ همچین دخترهایی و باهاشون ازدواج میکنن منتها چون این دخترها اهل زندگی نیستن زندگیشون بهم میخوره 

تاوانش رو میده صبر کن فقط از خدا بخاه هرموقع تاوانش رو پس داد بهت زنگ بزنه حلالیت بگیره اون موقع میف ...

برام دعا کن خواهر من حتی دوست قدیمی و صمیمیم بهم خیانت کرد و این دو تا رو دعوت کرد. با هم مهمونیش

ببین من چی کشیدم 

دعا کن برام پس بدن همشون

نه اتفاقا برعکس خیلی از پسرهای خوب و خانواده دار میرن سراغ همچین دخترهایی و باهاشون ازدواج میکنن منت ...

اینم حرفیه عزیز دلم چون اون دست پسرا گول قیافه همچین دخترا رو میخورند😐

نه اتفاقا برعکس خیلی از پسرهای خوب و خانواده دار میرن سراغ همچین دخترهایی و باهاشون ازدواج میکنن منت ...

اهل پارتی که هستن خوش میگذره باهاشون

ملت خراب رو ترجیح میدن

خوشی رو ترجیح میدن