2777
2789
عنوان

خانوما بیایین یه کم نصیحتم کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست
بیخیال بابا نگرانی بیجا مگه شوهرت با همه فالوور ها اینا حرف میزنه میاد ریز ب ریز صحبت کنن اون یارو ه ...

دقیقا. منم آن فالو کردم تونم حذف کردم به نظرت فهمیده طرف؟ شوهرم زشت نشه🤦‍♀️

بهدا اینقدر شوهرم دغدغه اصلا استوری نگاه نمیکنه. ذهن من مریضه خاک بر سرم ک گذشته مدام تو سرم هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم بخاطر حاملگی و هورمون بهم ریختیوگرنه اصلن طبیعی نیست بخوای به همچین چیز محال و غیر ممکنی فکر ک ...

گذشته رهام نمیکنه... 

به قول نی نی سایتی ها اون دیگه به منم فکر نمیکنه 8ساله گشته این ترس تو وجود خود منه. میگم عکسی فیلمی چیزی نباشه ابروم بره.. از این چیزا الکی ک رهام نمیکنه

ببین عزیزم اگر در سرنوشتت باشه که شوهرت بفهمه یا آشوب بشه تحت هر شرایطی اتفاق میوفته ولی خدایی که تو ...

بخدا الکی استرس میگیرم. شوهرم بارها میخنده میگه اگر یه روزم یکی بیاد بگه با اون بودی میگم گذشته اون هیچ ربطی به من نداره اینقدر درکش بالاس

ولی خاک بر سر من که اینقدر بیشعورم. نشستم به چه چیزهایی فکر میکنم

رابطه من خیلی عمیق تر بووود...... 🥺🤦‍♀️

من حتی عکس خصوصیم براش میفرستادم اینقد استرس دارم پخشش کنه بااینکه حتی یکبارم نه تهدید کرد نه اذیت

خودمم همه چتا و همه چیو دوطرفه پاک کردم

یکسالم هست نیومده اصلا مزاحم بشه

ولی بازم میترسم شوهرم بفهمه بااینکه حتی خود همسرم قبل من کلی رابطه داشته

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

من حتی عکس خصوصیم براش میفرستادم اینقد استرس دارم پخشش کنه بااینکه حتی یکبارم نه تهدید کرد نه اذیتخو ...

برو پیام های نی نی سایتی ها بخون درمورد من. واقعا اروم شدم. تو هم دلتو به خدا بسپار

برو پیام های نی نی سایتی ها بخون درمورد من. واقعا اروم شدم. تو هم دلتو به خدا بسپار

اتفاقا خوندمشون اروم شدم ولی بازم میترسم

اون مثل همسر تو نیس ادم حساسیه حتی اینقد زیرکه جفت اکانتای نینی سایتمو شناسایی کرد همه چیو خوند کلی دعوا کردیم باهم کارم کشید به بیمارستان

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

دقیقا. منم آن فالو کردم تونم حذف کردم به نظرت فهمیده طرف؟ شوهرم زشت نشه🤦‍♀️بهدا اینقدر شوهرم دغدغه ...

خیالت راحت نه اون طرف حواسش هست نه شوهرت 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خیالت راحت نه اون طرف حواسش هست نه شوهرت

دقیقا همینطوره

برعکس ما خانومها که تویه کالبد شکافی گذشته تخصص داریم!

آقایون در لحظه زندگی میکنند و این خصلت‌شون خیلی خوبه و بد نیست ما هم یاد بگیریم 

بخدا الکی استرس میگیرم. شوهرم بارها میخنده میگه اگر یه روزم یکی بیاد بگه با اون بودی میگم گذشته اون ...

ببین گلم طبیعیه ک نگران این باشی شوهرت اعتمادشو از دست بده چون میدونی ب پاکیت ایمان داره ممکنه اعتمادش خدشه دار بشه ولی حالا اتفاقی نیفتاده نکن با خودت و بچه این کارو بچه گناه داره بعدم وقتی شوهرت اینقدر درک داره دیگه ول کن تو فکرش نرو دیگه