2777
2789
عنوان

من باردارم ولی امروز انگار علائمم از بین رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی با اجازه شما میپرسمچی برای تشکیل قلب خوبهشیش هفته هستم قلبش هنوز تشکیل نشده به غیر از فولیک اسید ...

عزیزم اوایل فقططط این مهمه که بچه خودش سالم باشه. ژنتیکش سالم باشه.

توکل به خدا کن. کاری نمیشه کرد که قلب تشکیل بشه

فقط اینکه تا ۹ هفته برا قلب وقت هست

راستش اخرین پریودیم مهر بود ابان اصلا پریود نشدم از اینکه حالم یکم بهم میخورد شک کردم و بی بی زدم مث ...

آخه اینطوری که الان باید توی سه ماه باشی.

من 22 آبان آخرین پریودم بود فردا میشم هفت هفته

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
آخه اینطوری که الان باید توی سه ماه باشی.من 22 آبان آخرین پریودم بود فردا میشم هفت هفته

خودمم نمیدونم چجوری شده من اصلا پریود نشدم دکتر گفت احتمالا پریود نشدی ولی تخمک تشکیل شده و لقاح دیر صورت گرفته ..‌دعا کن دیگه سالم باش ب این چیزا بخوام فک کنم استرسی میشم

خودمم نمیدونم چجوری شده من اصلا پریود نشدم دکتر گفت احتمالا پریود نشدی ولی تخمک تشکیل شده و لقاح دیر ...

نه عزیزم چه استرسی،همینکه قلبش تشکیل شده یعنی همه چی عالیه دیگه.

کلا سونو و دکتر هفته های بارداری رو یکی دو هفته کمتر از آخرین پریود حساب میکنن برای همه همینه.

من چون میخوام برای سونو قلب برم بخاطره همین پرسیدم.

ایشالا سالم بغلش بگیری.

شما هم دعا کن نی نی منم قلبش تشکیل شده باشه من هنوز سونو نرفتم یک هفته دیگه میرم

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷