2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه وقیح و هرزه و عوضی باشه باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5899 بازدید | 166 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمرین کن. سخته. ولی شدنیه

باشه

دلم برا خودم میسوزه که مجبورم تو این جهنم زندگی کنم و زجر بکشم من دلم محبت میخواد عشق میخواد که ندارم 

همش گریه و بحث و دعوا و کتک 

چرا مگه من گناهم چی بود چرا باید تاوان هرزگی اونو من بدم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
باشهدلم برا خودم میسوزه که مجبورم تو این جهنم زندگی کنم و زجر بکشم من دلم محبت میخواد عشق میخواد که ...

عزیزم. خییییییییییییییییییییییییییییلی سخته.

اما خودت خودت رو دوست داشته باش. وقتی خودت خودت رو دوست نداری. بی دلیل به هرزه جواب میدی. در معرض آسیب و کتک قرار می گیری.

می خوای یکی دیگه محبت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچکس به اندازه خود آدم نمی تونه خودش رو دوست داشته باشه. اینو بدون و قبول کن

نه اصلا

اول به خدا توکل کن دوم خودت اول کار پیدا کن کارکن پول جمع کن یادت نره همیشه به بچت محبت کن تو جه کن بغلش کن خدا بزرگه انشالله بهترینا برا خودت بچت اتفاق بیوفته شایدم شوهرت سر عقل اومد به لطف خدا

دیشب انقد کتکم زد همش میزد تو سر و صورتم پسرمم کتک زد چون ازم دفاع میکرد اونم زد بچم داری روانی میشه

واقعا میخوای با همچین روانی بمونی بخاطر بچت؟؟اون طفل معصوم داره زجر میکشه از خداشه شماها جدا بشین شاید با جدا شدنتون بچه ارامش بگیره

واقعا میخوای با همچین روانی بمونی بخاطر بچت؟؟اون طفل معصوم داره زجر میکشه از خداشه شماها جدا بشین شا ...

پناهی ندارم 

این لندهور حداقل خرجمونو میده و بالا سرمونه 

واقعا میخوای با همچین روانی بمونی بخاطر بچت؟؟اون طفل معصوم داره زجر میکشه از خداشه شماها جدا بشین شا ...

شوهرم میدونه پناهی ندارم به همین خاطر انقد اذیتم میکنه و خیانتو عادی جلوه میده حتی یه بار زل زد تو چشام گف بدبخت واسه چی دنبال مدرک از منی تو آخه کی داری که کمکت کنه پدر مادرتم هر بلایی سرت بیارم میگن بساز

چرا امکانش که هست ولی من خیلی ترسو ام نمیتونم از پس زندگی کردن تنها بربیام

روزی که بتونی به ترست غلبه کنی همه مشکلاتت حل میشه خواهر تا جوونی یکاری برای خودت بکن خودتو بکش بالا وگنه خیلی دیر میشه تا ابد تو مرداب میمونی

چرا امکانش که هست ولی من خیلی ترسو ام نمیتونم از پس زندگی کردن تنها بربیام

شجاع باش پاشو سرپا تا زمانی تو خونه هستی اینجور فکر میکنی بیرون کار کنی خیلی شجاع میشه خود ساخته میشی شوهرت از ضعف سو استفاده میکنه خودتو ضعیف نکن متاسفانه بعضی ایرانیا دختراشون وابسته و ضعیف بار میارن حمایتم نمیکنن در صورتی که زن ضعیف نیست میتونه همپای مرد کار کنه