2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه وقیح و هرزه و عوضی باشه باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5053 بازدید | 165 پست
اگه کاری به کاریش نداشته باشم خوبه از همه لحاظ

خوب پس کاری به کارش نداشته باش حداقل به خاطر بچه هات.چقد اون طفل معصومها دل و روحشون آسیب میبینه از دعوا.به خصوص اگه سر مسئله خیانت باشه.اینقدر بهشون محبت کن که فقط محبتت رو ببینن نه جنگ و دعوات با شوهرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلاق بگیره نه پول نه خونه نه درآمد هیچی نداشته باشه بچش تو فقر بزرگ میشه و حسرت خیلی چیزا تو دلشه،اس ...

خونه به اسمشه 

پس راحت میتونه جدا بشه

نفقه بچه ها هم به عهده شوهرشه 

ی کار میتونه ‌پیدا کنه راحت زندگی کنه

آفرین چقد فهمیده ای چراا من انقد بی فکرم

فهمیده نیستم فقط زندگیت رو از بیرون میبینم و درگیری احساسی باهاش ندارم پس دیدم منطقیه 

شما درگیر احساسات شدیدی برای همین عکس العمل هات منطقی نیست اما باید حتما احساسات رو کنار بذاری دوست من والی زندگیت نابود میشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اره اینکارو بکنه که بعد بندازنش زندان اعدام بشه شما این اطلاعات رو از کجا آوردی دقیقا ؟ پزشکی ؟

نه پرونده جنایی زیاد دیدم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اگه کاری به کاریش نداشته باشم خوبه از همه لحاظ

بنظرم ی کاری دست و پا کن خونه هم ک داری 

فروش انلاین راه بنداز اون سگ رو هم بنداز بیرون طلاقتو بگیر 

ولی ولی اگه هیچ جوره با طلاق کنار نمیای فک کن وجود نداره چطور کسی ک بقول خودش میمیره واسه سوراخ بقیه ،میتونه برات مهمم باشه؟؟؟ 

بیخیال باش بذار تو لجن بمونه شاید خدا زد و مریضی گرفت سقط شد 

از لحاظ ازادی و اینا چطوری؟

چقد خرج خودت میکنی؟ 

بنظرم ی کاری دست و پا کن خونه هم ک داری فروش انلاین راه بنداز اون سگ رو هم بنداز بیرون طلاقتو بگیر و ...

دارم درس میخونم نمیتونم کار کنم فعلا 

آزادم مشکلی ندارم والا پول میزنه به کارتم هر جا دلمم بخاد میرم لباساممم خودم انتخاب میکنم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
تو رو خدا بگو بنظرت چیکار کنم

ولش کن جدی میگم بخدا ولش کن اما ول کردن کنترل شده یعنی  رابطه جنسیتو با کاندوم پیش ببر رابطه حسی رو محدود کن روی اوضاع مالیش نظارت کن و نامحسوس کنترلش کن و حسابی برای خودت و بچه هات امکانات بگیر و پس اندار کن 

دررویه پاشنه نمیچرخه همه چی کم کم بهتر میشه 

شاید این وسطا شانس هم یاری کنه سرش به سنگ بخوره این چیزا رو همه دیدیم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟