2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه وقیح و هرزه و عوضی باشه باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4999 بازدید | 165 پست
اصلا حرف زور تو کتم نمیره اصلاااااجوابشو میدم اونم کتک میزنه از خدا میخام تیکه تیکه بشه تو همین دنیا ...

حفظ جان. حفظ فرزند. حفظ شانیت واجبه. سکوت کن. سکوت که بی جوابی نیست. جواب ابلهان خاموشی است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوای آتیشش بزنی بگو من اصلا از رابطه با تو عوقم میگیره

برو دنبال همون سوراخ های کوچه خیابون

برین به هیکلش

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
بناممه خونه مدرکم دارم ولی هیچ کس پشتم نیس شوهرم برگشت خدا هم بیاد زمین نمیتونه منو بشونه سر جام من ...

خب برو دادگاه عزیز دلم چرا جراتشو نداری؟؟؟ به چه درد میخوره کنار این ادم موندن بازم میگم اگر بخاطر بچه هاس باور کن نبودن این ادم خیلی بهتره 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

خب خونه داری دیگه از همه مهتر خونه است 

یه شغلی برای خودت دست و پا کن تو اون خونه خرج خودتو بچه هاتون بده مهریتو بگیر نفقه بچه هارو 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

کل کل راه ننداز بیفایده است توهم بخاطر منافعت موندی پس منتی نداری ولش کن به فکر خودت و بچه باش ندید بگیرش 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
سعی کن خونه ای چیزی بزنی بنام خودت بعدشم خیانتشو با مدرک ببری دادگاه مجبوره مهریه بده از طرف بچت دار ...

وقتی میگید از شوهر خائن خونه بگیر خندم میگیره

اونم‌میاد میگ باشه عشقم بیا همه چیز به نامت😂

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
کل کل راه ننداز بیفایده است توهم بخاطر منافعت موندی پس منتی نداری ولش کن به فکر خودت و بچه باش ندید ...

منت نذاره!!! 

آره استارتر براش کادو بگیر از دلش در بیار کاری نکرده که همش یه سوراخ بود

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اصلا حرف زور تو کتم نمیره اصلاااااجوابشو میدم اونم کتک میزنه از خدا میخام تیکه تیکه بشه تو همین دنیا ...

اگر طلاق دوست نداری پس دیگه بحث نکن دعوا نکن موقعیت تشنج‌وار برای بچت درست نکن 

چون تغییر نمیکنه کسی ک‌طرز فکرش اینه درست بشو نیست

پس لطفا دعوا نکن بحث نکن فقط بخاطر آرامش بچت

منت نذاره!!! آره استارتر براش کادو بگیر از دلش در بیار کاری نکرده که همش یه سوراخ بود

خب میگه نمیخاد بره پس بشینه کتک بخوره؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است