2777
2789
عنوان

معلمم و یکی از اقوام مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 52 پست

قراره ازمون بانک بده ازمون پزشکی که نمیده

معلم و کارمند جایگاه شون فرقی ندارهدیکسانه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره حسادت میکنه، بهش توجه نکن. بی محلی کن. هم بیشتر حرص میخوره و هم کمتر اذیتت می کنه. سعی کن تو جم ...

خیلی بیشعوره حالم ازش بهم میخوره همیشه سعی در تخریب خانوادمون داره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نگران نباش. این بنده خدا معلومه داره از حسادت جون میده.اینو همه ی اونایی که حرفش رو شنیدن متوجه میشن ...

دقیقاهمینطوره چون داشت شغل من رو مسخره میکرد و بقیه دخترای فامیل رو بالامیبرد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
‌کاش منم قبول میشدم مسخره میکردن اصن مگ مهمه .انگار ک نمیشنوی

انشالله قبول میشی

من باشم رک جلو همه میگم چرا اینقد حسودی میکنی خودت قبول نشدی موفقیت دیگران رو نمیتونی ببینی؟اینم بگم ...

اره ایندفعه میخوام جوابشوبدم

خیلی بیشعوره حالم ازش بهم میخوره همیشه سعی در تخریب خانوادمون داره

یه بار درست و حسابی جوابشو بدی دهنشو میبنده. بگو اگه بده چرا خودت 20بار شرکت کردی؟ چون تو قبول نشدی دیگه به درد نمیخوره؟ 

در اینکه اون شخص خیلی بیشعوره ک شکی نیست ولی بخش زیادیش تقصیر خوده شماس اگ دوبار ک این حرفارو میزد ج ...

اره ایندفعه میخوام جوابشوبدم

با این آدم که تو شرایط سخت به جای روحیه دادن و تشویق و همدلی، اذیتت میکنه و حالت رو خراب میکنه، رواب ...

روابطمو کمرنگ کردم ولی خب جفتمون تویه مراسم شرکت کرده بودیم ومتاسفانه دیدمش اونجا

قراره ازمون بانک بده ازمون پزشکی که نمیدهمعلم و کارمند جایگاه شون فرقی ندارهدیکسانه

دقیقا

با خنده بهش میگفتی امان از حسادت انشاالله توهم ی جا قبول بشی دست از حسادت برداری بعد بلند میخندیدی م ...

👍👍👍👍