2777
2789
عنوان

این پسرا چرا همه چیو تو رابطه جنسی میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 50 پست
یعنی مثلا فک میکنن حرف زدن همزمان معمولی باشه دیگه عیب نداره خیانت نیست

عزیزم فک نمیکنن خودشون میدونن چه گوهی میخورن ولی هنوز کسی نیومده که از ته دل دوسش داشته باشن الان پی هوس بازی و کثافت بازیاشونن

نازنین خانم هستم :)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما دختری؟من صد در صد با این حرفایی که از سمت اون پسر نقل قول کردین موافقمواقعا همینههر کی بگه نه چه ...

من خودمم حرفاشو قبول داشتم چون به قول خودش حس من به کس دیگه ای بود ولی تو نمیتونی برای هرکسی این حس و نشون بدی و این حس و داشته باشی چون اونجوری ب کل دنیا باید بدی متوجه منظورم میشی من برا طرف کوتاه آمدم حتی ولی خیلی بیشتر از حدش بود تهشم چون ن میگفتم قشنگ ی بار منو جلو سطل آشغالی پیدا کرد بازم موافقی باهاش ؟؟

(:A__•~•__M:)
الان متوجه شدیم. طرف چه مخ زنی بوده 😂

همون خیلی کار بلد بود 😂🤦🏻‍♀ و واقعا ام راست می‌گفت من حسم جای دیگه ای بود این تازه ی بخششه ی بارم برگشت گفت میگی دست و اینا ن ولی چاک سینت تو پروفایلت مشخصه همه میتونن ببینن ولی من ن خیلی جالبه من هیچ حرفی نداشتم بزنم 

(:A__•~•__M:)
آخه این چه طرز فکریه شما دخترا دارینپسرا همه دنبال سک سن دخترا محبت و رابطه عاشقانه صادقانهدخترهایی ...

داداش اولا بهت تبریک میگم با این سایت آشنا شدی 

چون اینجا دنیای واقعی و ترسناک زنها رو قشنگ میتونی ببینی .

ببین حرفایی اینجا زده میشه راجب مردها که شاخ درمیاری .

دوما بهت توصیه میکنم زیاد نیا اینجا ،چون باعث میشه از جنس مخالفت متنفر بشی ،

حاجی حرف برای گفتن زیاده 

فقط اینو بهت بگم که شیطان باید جلوی اینا سر تعظیم فرود بیاره 😄

پسرا ۹۹ درصدشون فقطط و فقط به فکر رابطه جنسی ان و هزاران بار در طول روز بهش فکر میکننحتی همون پسر مذ ...

لامصب یه آلت تناسلی که بو سگ مرده میده دیگه چیه که پسرا روزی هزاران بار بهش فکر کنن اخه 😄

لامصب یه آلت تناسلی که بو سگ مرده میده دیگه چیه که پسرا روزی هزاران بار بهش فکر کنن اخه 😄

حرفی که من زدم بر اساس مقالات روانشناسی بود کاملا هم درسته حالا پسری که روزانه چندیین بار به این چیزا فکر نکنه کاملا غیر نرماله 

بعدم خواهشا دیگه من رو ریپلای نزنید سطح ادب شما زیر صفره از همین کلماتی که به کار بردین معلومه

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

داداش اولا بهت تبریک میگم با این سایت آشنا شدی چون اینجا دنیای واقعی و ترسناک زنها رو قشنگ میتونی بب ...

سلام

واقعا هم همینجوریه.از وقتی اتفاقی با این سایت آشنا شدم و نظراتو میخونم کاملا دلسرد شدم از ازدواج و دیدم خیلی منفی شده به دخترا

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

من خودمم حرفاشو قبول داشتم چون به قول خودش حس من به کس دیگه ای بود ولی تو نمیتونی برای هرکسی این حس ...

حرفات متنقاضه.پست اولت گفتی پسره توقع داشت و شما چون تن نمیدادی بهش طرد شدی.گفتی که با اینکه میخواستیش ولی بخاطر همین طرز فکرش نشد ادامه بدین.

ولی بعدا گفتین که راست میگفت من حسم به کس دیگه ای بود!!!

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...