2777
2789

تا ۳ماه پیش توصیم به همه این بود تا میتونید طلا بخرین،ولی الان واقعا نمیدونم باید چیکار کرد

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دوتاش

اینجا بیشتر میگن طلا چون خانم ها هستن و فکر خانم ها همیشه پیش طلاست

ولی دلار هم عالیه عالی

اصلا از دلار غافل نشید 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
الان اینجا برات می‌نویسم تا بمونه خرداد ۱۴۰۴ بیای نگاه کنی که دلار بالای نود هزار تومنه 😄😄😄😄

😔 دقیقاً تاپیکای قبل کاربرا رو نگاه میکردم دلار ۳۰تومنی مینالیدن چه برسه الان دلار ۸۰تومن وای

چرا ندونی.ینی ارزون میشه؟

آخه یجایی خوندم طلا مدتی تو ۵تومن میمونه و ملک شروع به تغییر میکنه،شاید اگه الان بخریم تو ۲-۳سال آینده سود چندانی نکنیم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘