2777
2789
عنوان

جواب شوهرم ب مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ خوب که جواب نمیدی ...منم دلم میخاد اینجوری باشم

ببین جواب خانواده شوهر رو هیچوقت نده مگر ب خوبی یبار رفتیم مسافرت برگشت گفت اره دیگ بدون ما میرید و هی غر میزد منم با آرامش گفتم قطعا کنار شما خوش میگذره مامان جون ولی ما نیاز داشتیم این مسافرت رو ۳ تایی بریم دیگ هم ب بقیه حرفاش جوابی ندادم 

مادر شوهری 🥺😂؟الان با یه تا زنداداشام خوبم با آخری خییییلی خوبیم مثل خواهر

نه به تجربه میگم،منو مامانمم خداروشکر با عروسامون خوبیم،تعریف از خود نباشه ولی بخدا ما خوبیم که اوناهم خوبن،داداش وسطیم براش شب یلدایی میخواستیم ببریم خودشو خانومش رفتن خرید لباس و وسایل وقتی اومدن خونه دیدیم ۲تا پالتو خریده،۲تا بوت یه کفش ۳تا کیف ۵تا شومیز ۲تا ست شالودکلاه ۳تا شال یه روسری ۲تا بافت ۲تا ست لباس زیر و کلی چیزای دیگه درصورتی که باید از هرکدوم یدونه میخرید دیگه،یا نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم یذره منو مامانم همو نگاه کردیم بعدم دیدیم خودشون با ذوق دارن نشون میدن ماهم کلی تعریفو مبارک باشه گفتیم.... بعد باور کن اگه یه مادرشوهر دیگه بود پیش پسرش کلی غرغر میکرد ولی مامانم رفت به داداشم گفت واسه عیدم هرچی خواست براش بخر نهایت من انگشترمو میفروشم کمکت میکنم😐

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
رتبه چندید ؟!اخه خودتون گفتید حکم ۱۲ اس ایشونم سابقه نداره

اگ تازه استخدام شده حکمش ۱۰ میلیون و دریافتی ۹ میلیون...

اگه دو سال استخدام شده حکمش ۱۲ تاس 

اگر پنج سال حکمش ۱۵

من خودم ارشدم حکمم ۱۶ و نیم دریافتیم ۱۵ تاس

همیشه همینم سکوت میکنم و ی لبخند رو لبم هست ....مثلا من ی دختر دارم دوستام کلی براش خرید میکنن بعد ب ...

بهترین کار و میکتی . احتمالا برای همینه همسرت هوات و داره. مثل بعضی از خانم‌ها دائم بهش اعترااض نمی کتی . انشالله به پای هم پیر بشیدعزیزم 

نه به تجربه میگم،منو مامانمم خداروشکر با عروسامون خوبیم،تعریف از خود نباشه ولی بخدا ما خوبیم که اونا ...

عالیه احسنت ب مادرت....ولی عروستون چ بی کلاس بوده چخبره از هر چیزی چند تا!!! چطور میتونننن 

بخدا من تو هیچ موردی ب دردم نخورد مادر شوهرم فکر کن مریض میشم میمیرم زنده میشم ی زنگ نمیزنه در حالی ...

شاید بهتون حسودی میکنه،از اینایی که فک میکنن پسرشون باید تا آخرعمر فقط واسه خودشون باشه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
عالیه احسنت ب مادرت....ولی عروستون چ بی کلاس بوده چخبره از هر چیزی چند تا!!! چطور میتونننن

نمیدونم چی بگم،چون خودشم شاغله دستش به دهنش میرسه وضع خانوادشونم خوبه،همیشه خوش لباسو خوش پوشه جوری نیست که بگی عقده ایه،من حس میکنم میخواست رفتار مارو ببینه

الهی بگردم ،انشاءالله خیر ببینید

سلامت باشی عزیزم🩷