2777
2789
میگم دیگ سرنگ الوده زدن تو مدرسه

بابا اصلی ربطی نداره چطوری گرفتی. میگم قرنطینه نداره

برو خیال خودتو راحت کن و دیگه هم سراغ این چیزا نرو تو سن ۱۶ ۱۷ سالگی

درست زندگی کن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اگه مشکوکی برو ازمایش بده اگه خدا نکردی مثبت باشی باید درمان بشی با اون که رابطه داشتی بگو بره ازما ...

اگر بفهمم مریض شدم خودکشی میکنم خودمو قرص میخورم خلاص میکنم نمیزارم خانوادم بگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میرم ولی نگیرن قطرنتیم کنن بدبختم کنن؟نمیگن چرا میخواهی بدید؟

نه عزیزم کاملا محرمانه است هیچکس خبردار نمیشه اصلا فقط نتیجه رو هم زیر ۱۵ دقیقه میدن برو اگه کوچکترین شکی داری خب ایدز رو تو روزهای اول حتی میشه درمان کامل کرد و هر چی زودتر بفهمی میتونی حتی تو بدن سرکوب کنی در حدی که حتی انتقال هم نشه داد به دیگران ولی وقتی دیر بشه فهمیدنش با یه سرماخوردگی ساده هم از پا در میاد 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

واقعا چقد یه سری ها درک ندارن 

این دختر داره از ازمایشگا میپرسه 

اکثرا بلا استثنا دارن میگن رابطه جنسی داری 

سرنگ کوفت زدی 

خب اون خودش میدونه یکاری کرده فقط منتظر بود بیاد ب شماها بگه ک سرزنشش کنید!!!!

والافقط سوال کرد چرا ازمایشگاه اینجوری کرده کسی اطلاعات داره بده

حالا شماها ک نشسین این سوالای زشتو ازش میکنید از بچه ها خودتون صددرصد مطمعن هسین ک امام زاده هستن؟؟!!!!!!

واقعا چقد یه سری ها درک ندارن این دختر داره از ازمایشگا میپرسه اکثرا بلا استثنا دارن میگن رابطه جنسی ...

هی خاهرم چیکار کنم ازمایشگاه نگرفت ازم گفتش سنت کمه و ازم سوال و پرسجو کردن شاید بیمار باشم اخه چرا نگرفتن 

دیبات من قندم ۱۶۸ هستش خبه یا بد؟

قندت باید نود تا صد باشه آخرش دختر .علایم تو ایدز نیست دیابت تا گفتی من متوجه شدم دقیقا علایم خواهر من قبل آزمایش داری 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی