2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 144 پست

ببین اگ همراه لوله برنامه همراه من رو نصب کن اگ ایرانسل برنامه ایرانسل من تو نت جستجو کن درآوردن ریز مکالمات از برنامه حالا یا ایرانسل یا همراه من بهت میگه چطور دراری تاریخ دیروز رو وارد کن اون ساعتی ک دیشب حرف زده داخل برنامه شماره رو میاره ک با چ‌ شماره ای و چند دقیقه حرف زده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا نه

برای همراه من لازم نیست گوشی خودش باشه برا گوشی خودش فقد دوتا کد براش میاد که لازمه داشته باشی بعد قشنگ برو تو گوشی خودت چک کن 

موقعی که خوابه بردار یا موقع که حمومی جایی هست

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من که تحمل نمیکردم همون لحظه میومدم بیرون میگفتم با کی حرف میزدی چه پولی زدی اون خانم کی بود بعدم گوشی از دستش میگرفتم زنگ میزدم با طرف حرف میزدم اگه خیانت بود همون لحظه با پشت دستم میکوبوندم دهنش از خونه هم مینداختمش بیرون بره گمشه مرتیکه الدنگ😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ببین اگ همراه لوله برنامه همراه من رو نصب کن اگ ایرانسل برنامه ایرانسل من تو نت جستجو کن درآوردن ریز ...

با گوشی خودم یا شوهرم؟خطش همراه اوله

توی گوشی اون نمی تونم چون دستم نمیده الان

من که تحمل نمیکردم همون لحظه میومدم بیرون میگفتم با کی حرف میزدی چه پولی زدی اون خانم کی بود بعدم گو ...

من کلا صبورم هر کاری میخوام بکنم خیلی بهش فکر میکنم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا نه

به نظرت عصر که اومد بگم صداتو شنیدم؟

چرا این همه سال که شیطنت میکرد زیر سیبیلی رد میکردی؟؟

اخه مگه خیانت هم قابل بخششه که میبخشیدی تازه یه بچه هم اوردی؟

به نظر من الان فقط میتونی یه شنود بخری بزاری تو ماشین با یه ردیاب 

چون صد در صد تو گوشیش هر چی بوده پاک کرده تا الان مگر اینکه بتونی ریز مکالماتشو در بیاری 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
با گوشی خودم یا شوهرم؟خطش همراه اولهتوی گوشی اون نمی تونم چون دستم نمیده الان

با گوشی خودت یا شوهرت فرقی نداره اما پیامش رو گوشی شوهرت میاد میری تو ریز مکالمات تاریخ دیروز ک حرف زده رو میزنی مثلاً میاد ساعت ۱۰شب چند دقیقه با چ شماره ای حرف زده