2777
2789
ظرف یک هفته دیگه اوکی میشیبرای اضطراب الانزاپین براتون نوشتن؟

اره اضطراب و بی قراری شدید دارم قبلا الانزاپین خوردم تا خوب شدم قطع کردم الان بعد سه ماه باز برگشت استرس و افکار منفیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اضطراب و بی قراری شدید دارم قبلا الانزاپین خوردم تا خوب شدم قطع کردم الان بعد سه ماه باز برگشت ا ...

خب نباید قط کنی زیر نظر دکتر تا هر موقع گفت بخور کمترین دوره ۶ ماه هست

اقا هستم . تشکرات فراوان 
اره اضطراب و بی قراری شدید دارم قبلا الانزاپین خوردم تا خوب شدم قطع کردم الان بعد سه ماه باز برگشت ا ...

منم سرخود کم کردم علائم برگشت دوباره طبق دستور قبلی دارم میخورم، طبق دستور پزشک پیش برو خودش کم میکنه

واسه سرگرمی خودت غیر از قرص هم سعی کن مشغول باشی من خودم ارتباطم با خدارو بهتر کردم، کارای هنری میکنم و یک صوت قران هست از اول سعی کردم با دقت به مفهومش با اینکه گم میشدم، عصبانی میشدم از اینکه حواسم پرت میشه همین طور تمرین کردم باهاش مانوس شدم یعنی اضطراب میگیرم اونو بذارم خیلی بهتر میشم. با خانواده ت سعی کن درباره احساس و مشکلات و نگرانی هات صحبت کنی یا یک مشاور موثر هست

خدایا شکرت🩷