2777
2789
عنوان

پشیمونی از لیزر

185 بازدید | 14 پست

خیلی پشیمونم تنها جاییم ک جواب داده پاهامه بعد ۱۲ جلسه دست و صورتم همچنان مو درمیاد من پشمالو هم بودم تازه الان نمیدونم دیگ یکار کنم صورتم ک بعد لیزر داغون شده چند تا لکه سفید افتاده روگونم به نظرتون میرهیا میمونه میشه راهنماییم کنید

کلا کارهای زیبایی بی خوده ناخن میکاری قارچ میزنه کراتین میکنی کچل میشی مژه میکاری مژه های خودتم میریزه لیزر من هم کردم بعد مدتی برمیگرده 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۲ جلسه پشت هم رفتم بی فایده

دوست من می‌گفت 37 جلسه رفتن ولی گویا جواب گرفته بود ولی مثل اینکه سالی یه بار هم فول باید بره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم شاید هورمون های مردانه بالاست که موی زائد زیاد داری 

🔆بعضی ازموهای زائد برای بدن مفید است(رشدآنها وهمچنین برطرف کردنشان) ونباید ازرشد مجدد آن جلوگیری کرد ودرپشت رشد آن حکمتی وجوددارد کمااینکه در رفع آنها منفعتی وجود دارد.

❌اما موهای زائدی که دربعضی بانوان بوجود می آید درجاهایی که نباید موی زخیم رشد کند.

⚠️این مشکل عمدتا معلول:

1⃣مشکلات هورمونی 

2⃣غلبه سودا

3⃣عفونت و کیست در رحم 

4⃣اختلال قاعدگی 

5⃣پلی کیستیک 

6⃣اختلال کارکرد کبد

7⃣عدم ارضاء جنسی در خانم های متأهل

8⃣تغذیه ی غلط و مصرف زیاد شکلات و کاکائو، بستنی، چای، قهوه، مرغ، ماهی، پنیر پیتزا

9⃣ضعف تخمدان ها