2777
2789
عنوان

خواهشا بچه دار نشید

733 بازدید | 52 پست

اگه سلامت روان ندارید 

نیم ساعت پیش رفته یودم مرکز شهر یه خانومی دیرش شده یود بچه ۲ساله رو از  یه دستش گرفته بود ، میکشیدش،  طوری که پاهاش رو زمین نبود ، انگار پلاستیک میوه گرفته یود دستش 

انگار مشکل عصبی هم داشت خانمه 

یه حا بچش گریه کرد ، یه سیلی زد تو گوشش ، غش کرد بچهِ به یه حالتی مونده بود از گریه 

هررررکی رد میشد بهش میگفت بچه گناه داره نکن این کارو 

قلبم درد گرفت بخدا 

حالم خراب شد اصن 

ایکاش بعضیا  تا زمانی که سلامت روان ندارن بچه دار نشن 

اون بچه گناهی نکرده 

از بچه داری فقط درست کردنشو بلدن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینجوریه دیگه خدا به کسایی بچه میده که قدر نمیدونن به کسایی نمیدن که جونشون برا بچه میره

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

جمله قضاوت نکنید رو فقط برای موارد خاص به کار می‌برید یا ایجا هم به کار میره؟

شما از حال اون خانم با خبری مگه

شاید خیلی هم مادر خوبیه ولی امروز حالش بد بوده

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

کلا بچه دار شدن اشتباهه 

مگر اینکه

۱ از سلامت روان و جسم خودت و همسرتان و خونواده هاتون مطمئن باشید(که همچین چیزی اصلا امکان نداره)

۲ همین الان علاوه بر خونه و ماشین و رفاه کامل ۵ میلیارد پول اضافی تو حسابتون باشه

۳ کمک حال داشته باشید . کسی که تو بچه داری بی منت کمکتون کنه

۴ عاشق همسرتون باشید 

اگه هر کدوم از اینا رو ندارین بچه نیارین 

به خودتون رحم کنید

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
جمله قضاوت نکنید رو فقط برای موارد خاص به کار می‌برید یا ایجا هم به کار میره؟شما از حال اون خانم با ...

بخدا یه طوری زد  تو گوش بچه، غش کرده بود از گریه ، صداش در نمیومد 

خب رو یه چیز دیگه خالی کنن عصبانیتشون رو 

آدمی که سلامت روان داشته باشه این کاروبا بچش  نمیکنه 

لابد فردا بزنه بچشو بکشه یا شکنجه بده باز میگید قصاوت نکنید ، به خودش مربوطه،

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
کلا بچه دار شدن اشتباهه مگر اینکه۱ از سلامت روان و جسم خودت و همسرتان و خونواده هاتون مطمئن باشید(که ...

دقیقااااا باید حرفتو با آب طلا بنویسن 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
کلا بچه دار شدن اشتباهه مگر اینکه۱ از سلامت روان و جسم خودت و همسرتان و خونواده هاتون مطمئن باشید(که ...

ی خانم توو ی تاپیک گفت

ما با پول ۱۰ تومن دوتا بچه داریم

بنطرت دروغ نیست؟

خیلیی عجیب بود برام ک ادم تا چه حد میتونه احمق باشه با حقوق کم دوتا بچه بیاره

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

اگه اینارو داشتیم و همه رو  از دست دادیم بعدش چیکار کنیم؟

بچه رو بکشیم؟

ی خانم توو ی تاپیک گفتما با پول ۱۰ تومن دوتا بچه داریمبنطرت دروغ نیست؟خیلیی عجیب بود برام ک ادم تا چ ...

اونم بعدا به خرف من میرسه اگه عاقل باشه 

من خودم بعد از ۴۰ سالگی به این نتیجه رسیدم که دیره 

کاش یکی تو ۲۰ سالگی بهم میگفت

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
بخدا یه طوری زد تو گوش بچه، غش کرده بود از گریه ، صداش در نمیومد خب رو یه چیز دیگه خالی کنن عصبانیت ...

جملاتتون خیلی کلیشه ای هست

سلامت روان رو بطور کامل هیچکس نداره

گاهی اینقدر مشکلات زیاده اختیار از دستمون خارج میشه

شاید در بدترین شرایط ممکن بوده باشه

اگه اینارو داشتیم و همه رو از دست دادیم بعدش چیکار کنیم؟بچه رو بکشیم؟

اگه اینا رو داشته باشی و بعدش از دست بدی

چون از اول داشتی روی زندگیت زیاد تاثیر بدی نمیذاره