2777
2789
عنوان

امروز پنج روزه که از بچه هام دورم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 48 پست
شرایطش چون مدرسه ایه من از عهده کاراش اوردن بردنش برنمیام

حتما با مشاوره دادگاه یا یک وکیل از اوضاعت صحبت و کمک بگیر،،به شوهرت هم بگو میخای برگردی یا از طریق قانون برگرد یا اگه نخادت باید یک فکری به حال بچه ها و حق و حقوق خودت کنی،

نمیدونم اوضاع زندگیتون چطوره برمی‌گردی  یا نه ،امیدوارم که برگردی چون این وسط بچه ها هستند که آسیب میبینن.

و از ترک خونه یک مدتی بگذره و برنگردی مرد می‌تونه شکایت کنه که خودت برنگشتی و نفقه بهت تعلق نمیگیره،برای راهنمایی بیشتر با یک مشاور خانواده داده مشورتو راهنمایی بگیر

یا یطوری شکایت کن که ازش تعهد بگیرن از این رفتارها نکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به بچت چطور شیر میده،چطور نگهداری می‌کنه سرکار مگه نمیره شوهرتشیرت رو بدوش بفرست برای بچه،یا بدوش که ...

مادرش نگه میداره .کلا خونه پدرشه

من نمیتونم برگردم نه توانشو نه. رحیشو هیچی ندارم اصلا دلم نمیخواد برگردم

ولی از قوانی شدن کارامم میترسم .خیلی سرگردونم کاش یکی بود بهم همه چیو میگفت

امکانش نیس ب این راحتی از خونه بندازتت بیرون مگر اینکه خودت بری و اینجوری به ضررته چون عدم تمکین میگیره شوهرت...و اینکه مادر نباید بچه رو نادیده بگیره اون نوزاد شیرخوار به تو محتاجه ،بدترین کار ممکنو در حقش کردی

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی

وا بچه تا ۷ سال مادره برو مدرسش ماپرشی الان برو تایم تعطیلی نرو برو بگو میخوام ببرمش دکتر مدرسه هم نمیگه نه نمیشه برو بچه رو بیار بزرگ میشه سرخورده میشه فکر‌میکنه دوسش نداشتی عادی نمیشه براش مگه کسی که مادرشو‌از دست میده براش عادی میشه اونم الان همین حالو داره گناه داره تایم امتحاناشه آسیب میبینه

دخترتو که بیاری پسره رو هم میاره خودش از پس بچه کوچیک هیچ مردی بر نمیاد  شاید تازه دخترت نباشه بهش سخت تر بگذره بفهمه معنی حمالیو

بین تو دوست فامیل آشنا بالاخره یکی براش محترمه و حرفشو زمین نمیندازه و گوش میکنه، به اون آدم زنگ بزن حداقل اون بره بچه کوچیکت رو بیاره پیش خودت، من دلم داره واسه بچت پاره میشه چون خودم بچه14ماهه دارم

امکانش نیس ب این راحتی از خونه بندازتت بیرون مگر اینکه خودت بری و اینجوری به ضررته چون عدم تمکین میگ ...

به این راحتیم نبود دعواخیلی بالاگرفت و مشکلمونم خیلی وقته هست و اون روز جرقه جدایش خورد

مادرهردوتامون بود ک میگفت باید بری

وا بچه تا ۷ سال مادره برو مدرسش ماپرشی الان برو تایم تعطیلی نرو برو بگو میخوام ببرمش دکتر مدرسه هم ن ...

ایشون خودش دوست نداره بچه بیاد پیشش، نوشته زنداداشش زنگ زده بچه هارو بیاره قبول نکرده

عزیزم مگه من غرور ندارم آدم نیستمپدری ک از بچش به عنوان اهرم فشاربه من استفاده میکنه به نظرت آدمه

اون که اجازه داده بچه رو بیاری پیش خودت، وگرنه زنداداشش زنگ نمیزد، اگه میخواست از بچه ها استفاده کنه

اون که اجازه داده بچه رو بیاری پیش خودت، وگرنه زنداداشش زنگ نمیزد، اگه میخواست از بچه ها استفاده کنه

نه گفت من از طرف خودم زنگ زدم ناراحتشونم

میرم میارمشون قسم میخورم ازتواسمی نمیارم

گفتم من مسائل حل نشده زیادی دارم اینجوری نمیشه و زحمت نکش چقد دیگران پادرنیونی کنن اون خودش اختیاری ازخودش نداره