2777
2789
😔😔

یعنی جوری پسرا بزن در رو شدن ک باورت نمیشه 

اصلا خودتو کوچک نکن ،صبر کن اگر حسی باشه اون بگه بهتره ،و بغل و اینارو ک کلا بیخیال شو تا وقت نامزدی 

در غیر این صورت آسیب روحی روانی بدی میبینی 

...
😔😔

همین تا پیک بغلی بنده خدا رفته بود بغلش الان حامله بود میخواست تنهایی سقط کنه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین تا پیک بغلی بنده خدا رفته بود بغلش الان حامله بود میخواست تنهایی سقط کنه

ای وای 🤦🏻‍♀️

نه طرف من نظامی و تاحالا بقول خودش حتی نتوانسته خیلی تو صورتم نگاه کنه 🫡

ای وای 🤦🏻‍♀️نه طرف من نظامی و تاحالا بقول خودش حتی نتوانسته خیلی تو صورتم نگاه کنه 🫡

به هرحال احتیاط شرط اوله عقله

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

اسی من تاپیکتو سیو کردم برام جالب بود کنجکاوم بدونم آخرش چیکار میشه خیلی کم نی نی سایت میام وتاپیکایی که ذخیره میکنم وچک میکنم اگر وقت داشته باشم

فک کنم قبلا بهتون گفتم شما همقدم با اون آقا پیش برید

ولی دیدی بلاخره ازش جلو زدی؟متوجه این موضوع شدی خودت

عاشق شدی وتوذهنت هزاران فانتزی ورویا پردازی چیدی

الانم احساست به عقلت غلبه کرده فکر نمیکنم گفتن حرفای من ودیگران اثر مثبتی داشته باشه روتون

چون خاصیت عشق همینه پر هیجانه وعقل خاموش ودل راهو پیش میبره

تو  چتایی که دیدم شما کاملا خودتونو لو دادین واین آقا اگر خیلی باهوش وتیز باشه الان اینو کاملا میدونه اسی

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
اسی من تاپیکتو سیو کردم برام جالب بود کنجکاوم بدونم آخرش چیکار میشه خیلی کم نی نی سایت میام وتاپیکای ...

مهیاس با این پیامت دلم میخواد برا خودم و این تباهیم خون گریه کنممممممممم😔😭

نمیدونم چه مرگمه 

اصلا انگار دست خودم نیست 

حالم بدددددد خرابه ...

اصلا حتی شاید این بیاد جلو بابام اجازه نده 

ولی نمیدونم چمه 

کاش خدا سر عقل بیارم