2777
2789
منم این ماه آمپول زدم ولی امیدی ندارم باردار باشم😢همسرم یکم‌مشکل دارهکی میشه منم بیام بگم بی بی چکم ...

منم امیدی نداشتم باور کن تا دوروز پیش به همسرم گفتم برو ازمایش اسپرن ونوبت عکس رنگی گرفتم  بی بی منفی بود بعد دوروز مثبت شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااای مثبته😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗مبارکهههههه،برای منم دعا کن ،چهار روز از موعدم گذشته بی بی زدم منفی بود

ناامید نشو شاید تخمک گذاریت دیر بوده من چون میدونستم تخمک گذاری چه روزی بوده زود بی بی زدم 

منم امیدی نداشتم باور کن تا دوروز پیش به همسرم گفتم برو ازمایش اسپرن ونوبت عکس رنگی گرفتم بی بی منف ...

من همسرم اسپرمش یکمی مشکل داره دکتر برام آمپول نوشت ولی گفت همسرم دوبارع باید ازمایش بده ببینیم مشکل در چ‌حده

از یه طرف میگم حتما احتمال بارداری داشته که برام نوشته ولی از به طرفم اینقدر بعضی وقتا باحرف دکتر امیدوار شدم و‌مطمئن بودم بارردار میشم ونشدم دیگه الان امیدی ندارم

دعا کن ماله من این ماه مثبت بشه🥺

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

ناامید نشو شاید تخمک گذاریت دیر بوده من چون میدونستم تخمک گذاری چه روزی بوده زود بی بی زدم

دوشب پیش تو خواب زیر دلم بشدت درد گرفت مثل درد پریودی،درد نداشتم تا امروز که پاهام درد گرفت،مثل زمانی که میخوام پری بشم،بدنم سرد شده و چندساعته زیرپتوام،گفتم دیگه پریود میشم ،دعا کن برام عزیزم

من همسرم اسپرمش یکمی مشکل داره دکتر برام آمپول نوشت ولی گفت همسرم دوبارع باید ازمایش بده ببینیم مشکل ...

حتما میشه عزیزم به شوهرت ویتامین ایی وسی بده کاسنی هم خوبه من به شوهرم میدادم البته شوهرمن معتقده که هیچ مشکلی نداره 😒

انشالله به حق حضرت فاطمه این ماه بی بی چکت مثبت میشه 

دوشب پیش تو خواب زیر دلم بشدت درد گرفت مثل درد پریودی،درد نداشتم تا امروز که پاهام درد گرفت،مثل زمان ...

منم بعضی شبا از دلدرد بیدار میشم دیروزم پادرد پریود داشتم دستو پاهام یخه جوراب پوشیدم 

وای جدی میگی🥹یعنی ممکنه منم این ماه باردار بشم☺️

اره بخدا راست میگم تازه ترشحم ندارم میگم حتما حامله نیستم واین بی بی چکا کاذبه 

راستی نفخ هم دارم 🤦🏼‍♀️

انشالله عزیزمچقدر التماس حضرت فاطمه کردم🥺

من خواهرشوهرم هرسال شهادت حضرت زهرا شله زرد درست میکنه  من سر دیگ دعا کردم خدا به منم نی نی بده 

دوشب بعد دیدم یه خانم یه نوزاد میده بغلم منم شیرش میدم، 🥺🥺🥺🥺همین ماه بی بی چکم مثبت شد