2777
2789
عنوان

خونمو بفروشم طلا بخرم دارم میمیرم از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 74 پست
نه بابا 200 میلیونم از گارسال خونم گرون نشده طلام بود 800 میلیون گرون شده بود اصلا با گولش یه خونه د ...

زن داداشم دوسال پیش نزدیک صدوپنجاه میلیون طلا فروخت الان بعد دوسال قیمت خونه خریده بالای نهصد میلیون قیمت داره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷ سال آرهولی از ۹۹ به بعد بیشترین سود رو طلا داشته

نه عزیزم اینجوری نیست همیشه خونه سودش از طلا بیشتر اگه مستاجردباشی که از اجاره خونه دادن راحت شدی و پیشرفت و اگه خونه داشته باشی خونه دوم باشه میتونی با پول رهن اون خونه طلا بخر و دوباره به اندازه همون خونه سود کنی رو طلا فقط باید فکر اقتصادی داشته باشی 

[QUOTE=365501092]خب عزیز من اینجا ایرانه فکرشو کردی خونه رو بفروشی یهو خونه گرون بشه اونوقت دوباره میزنی تو سرت که چر ...[/QUOTE

مستاجر نبودم خونه خریدم چون میترسیدم طلاهام و دزد ببره ولی فکر نمیکردم رشد طلا اینقدر بهتر از خونه باشه فمر میکردم خونم قدر طلا حداقل بالا میره

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
طلام بود یک میلیاردو 700 میشد الان خونم 1200 هم نیست 340 گرم طلا فروختم گارسال به علاوه 60 میلیون ره ...

ای ننه غصه نخور قشنگ آمار هم داری من اینقد ضرر مالی دارم شش سال پیش خونه فروختم پول دادم داییم بالا کشید چند روز پیش هم طلا گم کردم آروم باش دق کنی مال چه بکارت میاد 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

فعلا پول هیچ جا نیست شما بخوای بفروشی هم زیر قیمت میخرن و طلا کار شما یا ما نیست تحلیلش همونی ک داری ...

شوهرم ساختمون ساز درسته گرونی وخب میسازه و میفروشه دیگ .ملک که نمی‌مونه مگر بدون آسانسور یا ایراد دار باشه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

کی درمیاد فقط در حد حرفه بخدا پارسالم میگفتن سال جدید رونق میگیره یک سال گذشت هنوز همونه

از اونجا که ما از شهریور گذاشته بودیم برای فروش هیچ خبری نبود یهو خود بنگاه از دو سه روز پیش هی مشتری میفرسته .بعد قیمتش هم بیشتر شده . قبلا مردم نه می‌خریدند و نه می‌فروختند. پس داره بهتر میشه .

ولی من که راضی نیستم ایشاله قیمتا همون پایین بمونه تا مردم راحت بخرن . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
شوهرم ساختمون ساز درسته گرونی وخب میسازه و میفروشه دیگ .ملک که نمی‌مونه مگر بدون آسانسور یا ایراد دا ...

دقیقا .همسر منم مهندس عمران -سازه هست و میگه ابن جوری نمیمونه . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
حاضری تو خونه بابات باشی و مستقل نباشی اما طلا داشته باشی ؟

الانم مستقل نیستم عزیزم خانوادم نمیذارن برم مسکن مهر بیرون شهر زندگی کنم اصلا چرا این خریتو کردمو خونرو خریدم توش موندم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
شوهرم ساختمون ساز درسته گرونی وخب میسازه و میفروشه دیگ .ملک که نمی‌مونه مگر بدون آسانسور یا ایراد دا ...

بشدددددت بازار ها رکود داره حتی ملک بی عیب و این مختص ملک نیست کل بازار ها همینه پدر خود من ۳۰ساله ک شرکت ساخت و ساز داره شما باید کلی پای ملک بمونی تا بتونی ازش چیزی بگیری الان نه فقط ملک بازار بزرگ تهران تو اکثر قسمت هاشم الان همینه کلا وقتی طلا و دلار بالا میره مردم سرمایه گذاری تو اون بخش میکنن بورس هم ک باز داره میاد رو این بخش

[QUOTE=365501092]خب عزیز من اینجا ایرانه فکرشو کردی خونه رو بفروشی یهو خونه گرون بشه اونوقت دوباره م ...

ببین الان طلا بالا رفته خونه توی رکوده سال دیگه برعکس میشه تابوده همین بوده 

تو خونه برای مصرف شخصیت گرفتی سرمایه گذاری کوتاه مدت که نکردی تا سال دیگه خونه از رکود درمیاد قیمتش میره بالا

بشدددددت بازار ها رکود داره حتی ملک بی عیب و این مختص ملک نیست کل بازار ها همینه پدر خود من ۳۰ساله ک ...

همینو میگم تا بازارای دیگه هم دست به نقده و هم رشد عالی داره کسی دیوونه نیست بیاد سرمایه بخوابونه تو ملک که نه رشد داره نه فروش میره