2777
2789

میدونم الان میگید چقدر تاگیک میزنی اما واقعا حالم بده دارم از ناراحتی روانی میشم پارسال 340 گرم طلا فروختم یه واحد مسکن مهر خریدم رهن خونرم روش گذاشتم تا الان800 میلیون تو ضررم روز به روزم ضررم داره بیشتر میشه موندم چی کار کنم بهمن مستاجرشمیره بفروشم ذگدوباره طلا بخرم هر چند الان با گول خونه 200 گرمم طلا نمیشه هیچ سال طلا تو یه سال بیشتر از 2 برابر نشده بود و خونه اینطور راکد و ثابت خیلی ناراحتم از شانس گندم دلم میخواد بمیرم دیگه مغزم درست کار نمیکنه خوب و بد چیه فقط میدونم اگه این روند ادامه دار باشه تا سال دیگه از ناراحتی دق میکنم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آپارتمان هرسال سال ساختش بالا می‌ره .حرص نخور من چند روز پیش طلا گم کردم تو که باخت ندادی ملک خریدی 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

همه تلاش میکنن صاحب خونه بشن

شما صاحب خونه شدی ناشکری میکنی؟؟؟؟؟

بابا فکرکن الان اجاره خونه داری

ماهی ۱۰تومن طلا بخر بذار اونجا

هیچوقت آسایش و آرامشتو با پول مقایسه نکن

همینکه هی اسباب کشی نداری خداتم شکرکن

لذت ببر از زندگیت

[QUOTE=365500822]ن اینده خونه بهتره[/QUOTE

همیشه اینه شنیده بودم که این حماقتو کردم اما تو این یه سال که آینده ای نداشته آینده و سرمایمم از دستم رفت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
نه همه طلا رو ميفروشن خونه بخرن شما ميخواى برعكس عمل كنىمطمئن باش رو خونه و ملكت بيشتر رفته

طلا بیشتر سود میکنه تا ملک.ملک خیلی راکده

کسایی ک خونه خودشون دارن طلا پس انداز کنن خیلی بهتر از اینه ک دوباره خونه بخرن

تورو سننه؟