2777
2789
عنوان

پسرشوهزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 56 پست

کاریش نمیشه کرد ، وقتی ناپدری یا نامادری هستیم باید روز اول مطرح بشه که ایا من نوعی اجازه ی دخالت تو تربیت رو دارم یا نه ، اگه طرف گفت بله که هیچ اگه نه باید صبوری کنی و همه چیز رو به عهده والد بچه بذاری

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

حق داری

منم کلا بدم میاد بچه تو خونه توپ بازی کنه.تا حالا به بچه خودمم اجازه ندادم حتی بچه مهمون هم بیاد توپ برداره ازش میگیرم میگم تو خونه جای توپ بازی نیس برید تو حیاط

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه دلداری بهت میدم انشالله فقط سه سال دیگه با حمید یا میره سربازی یا میره دانشگاه دیگه هیچ وقت ...

همش میگم این حمید کیه

بعد چند بار خوندن فهمیدم باهمید بوده منظورت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
حق و که شما داری ولی توپ چطوری افتاد تو دستشویی آخه

خب دستشویی تو خونه حتما درش باز بوده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
همش میگم این حمید کیهبعد چند بار خوندن فهمیدم باهمید بوده منظورت

منم 😂😂😂😂

الان از پیام شما متوجه شدم

منم شوهرم بچه داره با ما زن کی نمیکنه گاهی وقتا میاد اوایل باهاش خیلی خوب بودم اما الان بهش خیلی رو نمیدم چون مادرش بی ادبش کرده ،، اما یکم بی ادبی کنه پدرش بهش تذکر میده، الان هم  فصل مدارس هست خیلی نمیتونه بیاد باباش گاهی می‌ره دنبالش دور دور میکنن خوراکی براش می‌خره میبرتش چون مشق داره الان تقریبا یک ماهی بیشتر میشه نیومده،، تازه ۸ سالشه پسر شوهر شما ک دیگه سنش زیاده باید پدرش بهش تذکر بده