2777
2789
عنوان

فیلر زیر چشم

73 بازدید | 6 پست

بد نمیشه؟یا طبیعی میشه؟من ۱۸سالمه ولی چون هم ارثی زیر چشام گود بود یکم و هم برای کنکور درس میخوندم خیلی گود شده.خطرناک نیس؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

من رفتم ولی نمیدونم چرا ترسیدم پشیمون شدم😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من رفتم ولی نمیدونم چرا ترسیدم پشیمون شدم😐

چیکار میکنن؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار میکنن؟

یکی اومده بود با نخ انجام داده بود یکی دیگه ژل ولی من حس کردم اونیکه ژل بود بیشتر اذیت بود هم زیرش خونی بود هم بیشتر کبود شده بود 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یکی اومده بود با نخ انجام داده بود یکی دیگه ژل ولی من حس کردم اونیکه ژل بود بیشتر اذیت بود هم زیرش خ ...

اییی منم که ترسو🥴بعدش طبیعی میشه حالا؟هزینه ش رو نپرسیدین تو چه رنجی هست؟بیهوش میکنن یا نه؟

اییی منم که ترسو🥴بعدش طبیعی میشه حالا؟هزینه ش رو نپرسیدین تو چه رنجی هست؟بیهوش میکنن یا نه؟

دقیقا ۳ ۴ ماه پیش بود من خیلی پیگیرش بودم ۶ ۷ تومن بود 

دقیقا ۳ ۴ ماه پیش بود من خیلی پیگیرش بودم ۶ ۷ تومن بود

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی❤️