به نظرتون کارمن اشتباه بوده به جاریم گفتم شوهرش با یه زن از اقوام نزدیک من رابطه داره و جلوشو بگیر؟؟ این کارمن زندگی خراب کنی بوده؟؟اخه دوبار به برادر شوهرم(پسرخالمم هست) هشدار داده بودم که میگم.. اونم هردفعه قول داده بود تکرار نشه به دختره هم یکبار گفته بودم ولی بازم شروع کرده بودن زن بیچاره خبرنداشت هردفعه پذیرای دختره بود با روی خوش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زنش جیغ وداد راه انداخته مادرشوهرم و خواهرشوهرم فهمیدن شوهرش گردن نگرفته نمیدونم بهش چی گفتن که الان زنه باهام قهر کرده اصلا نه سلام نه هیچی با اینکه ۷ سال ازش بزرگترمنه احترامی نه جواب سلامم میده
نه عزیزم اتفاقا زنش نباید میفهمید اینجوری براش بهتر بود کلا آدم ندونه بهتره شاید مرده بعدها پشیمون م ...
عزیزم شوهره ادم بشو نبود..بارسومش بود با این دختره که از قضا شوهر داره هم رل میزد از اون طرف بی ناموس بود که رومن هم نطر داشت یه زمانی ولی من صداشوظبط کردم ترسوندمش تا دست از سرم برداره