2777
2789
عنوان

من همونم که دیشب شوهرم گفت بخاطرمامانم ازتومیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 94 پست

بگو فکرامو کردم اونی که باید بره من نیستم تویی

تو میخوای با مامانت زندگی کنی پاشو برو باهاش زندگی کن چرا من برم مزاحم خانوادم بشم ؟

من و بچم اینجا میمونیم 

خیلی باید بی غیرت باشی بچت و مادر بچتو بیرون کنی بخوای نخوای در برابر ما مسئولی 

بمون سره خونه زندگیت شوهرت اگر قراره بین شما مادرشو انتخاب کنه بزار اون باشه که میره برا جدایی تو بم ...

خب شوهرم هیچوقت اینکارونمیکنه میگه مادرم اینجاتوخونهدمن هس تومیخای برومیخای نرو حرفی که دیشب بهم گفت من بمونم بایداین شرایطوتحمل کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نقشه مستقیم نه ولی مادرشوهرغیرنستقیم باعث اینکارشد شوهرم میگفت یشب پیشس بیمارستان وایسامیگفت نه نمیت ...

خب پس خدا از هیچ خونه خرابکنی نگذره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خب پس خدا از هیچ خونه خرابکنی نگذره

من که هیچوقتتتتت حلالش نمیکنم ازاول زندگیمون هربار یه کاری کردزندگیمون یه مدت جنگ ودعوابود الانم اینطور.... اینطوری داره زندگیمونوخراب میکنه بخداکه حلالش نمیکنم 

طاقت یدیقه دوری ازبچموندارم

خیلی بی سیاستی 

خیلییییییییی

اولا که خیلی سنگدلیه که بهش کفتی مادرت به فکر بابات نیست جرا فکر میکنی داره ناز میکنه و خودشو زده به موش مردگی!!!!!!خدای نکرده هزاران بار دوراز جون پدرمادرت این اتفاق برعکس بود و شوهرت همچین حرفی میزد تو چکار میکردی؟!؟!؟!؟

باباش سرطان بدهیم داره تو این اوضاع تو اصلا جطور تونستی این موضوعو مطرح کنی؟معلومه بدترین نتیجه رو میگیری

بعدسم در نهایت اگر به هررررررررشکلی مجبورشدی اینکارو بکنی یعنی ترجیح میدی دخترت بچه طلاق بشه و بی پدر بزرگ شه ولی با مادرشوهرت زندگی نکنی؟!؟

ببین من حتی با مادر خودمم دوست ندارم زندگی کنم چه برسه به مادرشوهر 

ولی گاهی زندگی آدمو مجبور میکنه کاری کنه که دوست نداره 

الانم عجله نکن 

سر فرصت میشه فکرای بهتری کرد 

نهایتا دوتا واحد کنار هم بگیرین و نزدیک هم زندگی کنید 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

واقعا شرایط سختی هست من خودم مادرشوهرم خ  زن خوب و مهربونی هست شاید تو این ۴سال ک عروسش هستم بیشتر از مادر هم برام بوده ولی اصلا دوست ندارم تو ی خونه باهاش زندگی کنم حتی توی یه ساختمان اینجوری از هم دوریم اکثر روزا میرم خونش ولی دوست ندارم نزدیکم باشن بعدم انقد خوشم میاد از بعضی مادرشوهرا ک هرچقدر هم تنها باشن عزت نفس خودشون اجازه نمیده بخان برن زیر منت کسی و با کس دیگه ای زندگی کنن ولی بعضی از مادرشوهرا هم خداخواسته چتر میشن

من که هیچوقتتتتت حلالش نمیکنم ازاول زندگیمون هربار یه کاری کردزندگیمون یه مدت جنگ ودعوابود الانم این ...

بگو نامرد پسرته اگه میخاستی ور دل خودت نگهش داری چرا دومادش کردی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مگه حضانت بچه تا۷سالگی بامادرنیس؟

چرا ، ولی قانون هزار جای دور زدن داره ، نذار بفهمه به خاطر بچه ات نمیری ، اگر بازم بهت گفت برو ، بگو باشه ، بچه هم برای خودت ، منم میرم دنبال سرنوشتم ، بعد کی میخواد از بچه ات نگه داری کنه ؟ خودش که درآمدی نداره ، باباش مریضه ، ننش با اون اخلاق گندش ور دلشه ، بچه هم میاد سربالاش ، ننش هم که اومده خوش گذرونی ، نیومده بچه نگه داره که ، شوهرت چون مطمئنه تو نمیری ، اینقدر پرروئه ، هی میگه چرا نرفتی ، اگه باز گفت ، همون که گفتم جوابشو بده 

بگو نامرد پسرته اگه میخاستی ور دل خودت نگهش داری چرا دومادش کردی

اخه من ازاول قبل عقدمون چون شوهرم تنهافرزندشه باهاش صحبت کردم گفتم که من نمیتونم باکسی زندگی کنم بعدها نخای بگی مامان بابام بیان پیشمون...میگفت نه من خودم قاطی زندگی نمیکنم هیچوقت واینقدازین حرفازد حالا زدزیرهمش

اخه چندبارگفتم که مادرشوهرم میگه فقط توی یک خونه کنارمن باشین مابخایمم اون میگه دوطبقه نه میگه من رو ...

بابا هنوز که اون بنده خدا نمرده‌

اونم الان هول برش داشته داره شریک زندگیشو از دست میده رفتارش واقعا دیت خودش نیست 

نهایتا خودت یا بزرگترت باهاش صحبت میکنین و قانعش میکنین 

اینقد عجله نکن‌و خودتو از جسم شوهرت ننداز

هنوز که اتفاقی نیفتاده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چرا ، ولی قانون هزار جای دور زدن داره ، نذار بفهمه به خاطر بچه ات نمیری ، اگر بازم بهت گفت برو ، بگو ...

ازاول زندگیم تواین۷سال هربار بایک کار کلی دعواراانداخت بین منوشوهرم بعدش بامظلوم نمایی وگریه جلوشوهرم حق به جانب گرفت 

اخه من ازاول قبل عقدمون چون شوهرم تنهافرزندشه باهاش صحبت کردم گفتم که من نمیتونم باکسی زندگی کنم بعد ...

هرچی گفت تموم شد و رفت ، بیشتر مردا ذاتشون همینه ، حرف میزنن ، خرشون که از پل گذشت ، رنگ عوض میکنن ، فکر الان باش ، خودتو قوی نشون بده