2777
2789
عنوان

اونایی که بچه طلاقن یا اثراتشو دیدن بیان لطفا به تجربه تون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 48 پست
[QUOTE=365499377]مثلا چه اختلاف هایی؟؟؟[/QUOTEولش کن خیلی طولانیه

عزیزم تاپیک قبلت رو خوندم 

شوهرت افسردگی شدید داره پیگیر  درمان باش

افسردگی تنها بیماری هست که ظاهرا ادم خوبه اما حال درونشون افتضاحه

❤❤❤
چه خوب فک کنم سن مناسبت بوده وابستگیت کم شده

نه اتفاقا ابدا سن خاصی به عنوان سن مناسب وجود نداره ما خواهر کوچیکم ۷ سالش بود انقدر راحت شد بچه،افسردگی گرفته بود قبلش یه ذره بچه

ربطی به وابستگی نداره از تنش و اعصاب خوردی راهت شدیم

هممون یه نفس کشیدیم

هنوزم هممون کابوس اون روزا رو می بینیم گاهی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تاپیک قبلت رو خوندم شوهرت افسردگی شدید داره پیگیر درمان باشافسردگی تنها بیماری هست که ظاهرا ا ...

خیلی جاها رفتیم برای درمان ولی فایده نداشته بی اثر بوده 

نه اتفاقا ابدا سن خاصی به عنوان سن مناسب وجود نداره ما خواهر کوچیکم ۷ سالش بود انقدر راحت شد بچه،افس ...

اینطوری تعریف میکنی قلبم‌درد میگیره 

دعا کن بهترین تصمیمو بگیرم

خیلی جاها رفتیم برای درمان ولی فایده نداشته بی اثر بوده

فکر کنم محبت از طرف تو تاثیرش بیشتر باشه...

یه مدت اینکار رو انجام بده 

مرتب ببوسش از کارهاش تعریف کن تو جمع

کارهای کوچکش رو بزرگ جلو بده

مثلا هر کاری کرد بگو من بدون تو چه کنم ؟؟

شاید این کلمات مسخره و بی معنی بنظر بیاد اما روحیه ادم رو خوب میکنه

ادمها اگه کسی ازشون تعریف کنه و خردشون نکنه انرژی مثبت میگیرن و حالشون کم کم خوب میشه و بعد تمام این انرژی مثبت رو به سمتت می فرستند

❤❤❤
پدرم مشکل روانی داره اگر جدامیشدن بهتربود ولی پدربزرگم گفته بود اگه جداشدی بچه هاتو نیار .یعنی اگر ب ...

آااخ... بابای منم گفت نیار 😔

ولی منم گفتم اگه بیام میارم بچمو 

طلاق بهترهواقعا زندگی توی تنش بچه ها رو نابود میکنهخودم بچه طلاقم و همیشه میگم کاش زودتر طلاق می گرف ...

منم موافقم شدید .منم دعوا بزرگ شدم به قسمت مغزم از بین رفته 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
فکر کنم محبت از طرف تو تاثیرش بیشتر باشه...یه مدت اینکار رو انجام بده مرتب ببوسش از کارهاش تعریف کن ...

همه ی اینکار هارو کردم ولی توقعاتی داره که پدر ادمو درمیاره...

1403/10/04 | 08:24

بچه طلاق بودن خیلی بهتر از اینه بچه مدام شاهد بحث و دعوا باشه بااسترس بزرگ بشه 

من خودم جدا شدم 

چسبیدن ب بچه هام و مسئولیت کاری ک کردم رو پذیرفتم 

بااینکه جوونم دلم خیلی چیزا میخواد قید همه رو زدم ک بچه هام اسیب نبینن 

آااخ... بابای منم گفت نیار 😔ولی منم گفتم اگه بیام میارم بچمو

چقدربی عاطفن نمیدونن یک مادر بچش چقدر براش عزیزه حاضره بمیره خودش خاربه پای بچش نره .مادرمن زن بابا داشت .اون زنک دستورصادرکرده بود پدربزرگمم ادم مزخرف بی منطقی هست

فکر کنم محبت از طرف تو تاثیرش بیشتر باشه...یه مدت اینکار رو انجام بده مرتب ببوسش از کارهاش تعریف کن ...

وقتی خوبه خیلی خوبه و‌محبت میکنه ولی یه چیز باب میلش نباشه یا اون چیزی نباشه ک‌ میخواد خیلی دادو بیداد راه میندازه

چقدربی عاطفن نمیدونن یک مادر بچش چقدر براش عزیزه حاضره بمیره خودش خاربه پای بچش نره .مادرمن زن بابا ...

پدر منم مخالف اوردن بچه هام بود جدا شدم جایی نداشتم برم چند وقت خونه بابام بودیم ولی بلایی نبود سر ما نیار 

اخر خودم خونه گرفتم 

زندگی با یه ادم افسرده خیلی سخته

مادر خودم افسردگی بعد زایمان که به بیماری روانی تبدیل شد داره

پدرم همیشه زبانی و عملی محبت میکنه هر چند اون با فحش و ...جبران میکنه 

مطمئن باش این بخش زندگی ات رو خدا میبینه و بخاطر صبوری هات پاداش بهت میده

یه فامیلمون طلاق گرفت چند سال پیش دخترش رو عروس کرد مادر شوهر دخترش تا دختره با شوهرش بحثش میشه بهش میگه خب مثل مادرت راه دادگاه رو بلدی بدو برو مهریه بگیر  و...

الان تعدا بچه های طلاق زیاد شده تو کلاس دختر منم هستند خیلی بی زبون ها کمبود محبت دارند و چند تاشون  رو دیدم خود زنی میکنن از بس فشار روشونه

با زن باباشون نمیسازن

یا شوهر مادرشون تند باهاشون برخورد میکنه

❤❤❤