جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الان برنامه ای پیش اومده برات که مجبوری تصمیم بگیری؟
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من تو تهران زندگی میکردم تو اپارتمان ۸۰ متر اپارتمان داشتم از شلوغی و الودگی تهران خسته شدم رفتم شمال یه ویلای بزرگ خریدم خیلی راضی هستم من طرفدار ارامش بودم که بهش رسیدم بستگی به روخیه ی خودت داره کدوم شرایط خوشحالترت میکنه البته من تو شمال کمبود امکانات احساس نمیکنم
من خودم خونه بزرگ و انتخاب کردم اومدم اطراف تهران البته خب با تهرانم با ماشین خودمون اگه ترافیک نباشه ۴۰ دقیقه راهه. اصلا نمیتونم خونه کوچیک و بپذیرم .
فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اگه رفت و آمد به شهر بزرگ کم دارید همون شهر کوچیک خونه بگیرید منم اولش نظر شما رو داشتم میخواستم شهرستان خونه بخرم ولی بزرگتر باشه ولی محل کار همسرم مرکز استان بود بچهها رو هم دوست داشتم مدرسه مرکز استان برن هرچی حساب کردم دیدم از پس هزینه های بنزین و استهلاک ماشین و ایاب و ذهاب برنمیایم ترجیح دادیم خونه کوچیک مرکز استان بگیریم
تهران منطقه خوب باشی و درآمدت به خرج اونجا نرسه ارزش نداره، نتونی خرج کنی، رستوران خوب بری، استخر و باشگاه بری، برطبق اون شهر و منطقه بخری و بپوشی وروابطت رو بسازی، فرهنگت رو بسازی، همون بهتر شهر کوچیک بمونی و از خونه بزرگت لذت ببری!
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.