2777
2789
عنوان

اومدم خوابگاه هیچ کدوم دخترا نیستن 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 98 پست
بخدا قسم دست خودم نیست باور کن تمام روز خوبیم میگیم میخندیم بازی میکنیم.مث خودت که میگی یهو در میره ...

رو خودت کار کن 

من ببین یوقتا اشکم در میادا از دست جفتشون ولی اون لحظه ک کفریم کردن میرم سرمو ب کار گرم میکنم یوقت جرقه نشه دعواشون کنم بخدا دیشب کلا زدن دوتایی اتاقشون با مداد شمعی ترکوندن فقط واستادم نگاه کردم گفتم ولش کن بچن دیگه😕

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرا بکارت ندارن پس مواظب نباشن؟

چه ربطی داره؟ الان داریم درمورد دخترا صحبت می کنیم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
خانواده هاشون چجوری رو اینا وقت میزارن خدا داند

وقت نمیذارن عزیزم وقت چی بذارن؟

مادره یکی حتی نمیدونست بچش کجاست!

یک مورد دیگه رو گرفتیمش بردیم اگاهی.

وسط پارک یه بچه زیر ۱۵ سال داشت مواد میکشید و لب میگرفت همزمان از چند نفر!!

کشیدیمش بیرون بردیمش کلانتری.

اون پسرا رو هم شوهرم گرفت.

مادره اومده بود میگفت نه بچه من کتابخونست شما دروغ میگین.

اخرشم باورش نشد نزدیک بود منو بزنه!

باورت میشه بگم یکی از سرشناس هاشو کنار دستم دارم؟شوهرم روانپزشکه

خب دیگه چی بهتر از این 😁

هرچند بنظرم پیش یه غریبه بری راحت تر میتونی حرفاتو بزنی 

اگرم با شوهرت خیلی راحتی که حله 

رو خودت کار کن من ببین یوقتا اشکم در میادا از دست جفتشون ولی اون لحظه ک کفریم کردن میرم سرمو ب کار گ ...

خدا کمکم کنه این اخلاق مزخرف دست از سرم برداره...

من یه فاز افسردگی بد گرفتم و یه مدته کلا بهم ریختم.

میخوام برم از تهران نمیتونم بمونم دیگه اشتباه کردم برگشتم.

گفتم میام که تنها نباشم بدتر شد!!

ربطش اینه طوری بیان کردی انگار پسری رابطه داشته باشه مشکلی نیست

فعلا در مورد دخترا صحبت میکنیم 

پسرا هم تو تاپیکی که موضوعش باشیم میگیم 

من کجا رابطه رو تایید یا رد یا جنسیتی کردم؟

بیخیال لطفا 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
خدا کمکم کنه این اخلاق مزخرف دست از سرم برداره...من یه فاز افسردگی بد گرفتم و یه مدته کلا بهم ریختم. ...

ایشالا خدا بهت صبوری بده فقط همین

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

فعلا در مورد دخترا صحبت میکنیم پسرا هم تو تاپیکی که موضوعش باشیم میگیم من کجا رابطه رو تایید یا رد ی ...

(تو دختری بکارت داری باید مواظب باشی)  تو پسری بکارت نداری میتونی هر طوری دوست داری رفتار کنی 

من این برداشت رو کردم ازون جمله تو ولی به قول خودت بیخیال

کاربری دست 98348نفره

الهی امین...دعا کن برام...من خیلی تنهام واقعا دارم داغون میشم.دعا کن بتونم بهترین باشم برای بچم...عا ...

هستی وقتی انقد راجبش مضطرب و نگرانی یعنی تو یه مادر فوق العاده ایی 

🥹🫂❤️🙏