2777
2789
عنوان

پریودی و رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 6004 بازدید | 125 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط میخواد اخلاقش انقد عوض نشه

فقط راهش اینه که تو از اون بیشتر خودتو به درد و آه و ناله بزنی جرات نکنه توقع همچین چیزی کنه

بگو انقدر خونریزیم شدیده تکون میخورم شره میره تا روز اخر خیلی فیلم بیا براش  تا از سرش بپره

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
مهم نیس واسش میگه مال خودمی😐

یعنی چی مال خودمی؟ مگه جنس و کالا اید که مالکیت ظاهری باشه، مالکیت در اینجا معنوی است نه مادی، مالکیت معنوی یعنی اینکه فقط شوهرم حق لذت از من را داره، نه ایکه من مال اونم و هرکاری تو هر شرایطی دلش خواست مجاز باشه، با نگاه مالکیت ظاهری حقوق زنان و شخصیت شون کلا لگد مال می شه، تو خارج از کشور که این نگاه بصورت افراطی وجود داره، معذرت می خوام حتما شما هم دیدید که مرده ی زنجیر مثل قلاده میندازه گردن زنش و هر کجا خواست با خودش می بره، این نگاه شوهرت که مال خودمی تهش می رسه به این، نگذارید اینقدر بهتون ظلم بشه

همسر منم خیلی خیلی گرمه،ولی تو اون ی هفته اونقد کمک حالم میشه و بهم میرسه ک ب این چیزا فک نمیکنه،همیشه میگه مرد باید درک اینو داشته باشه ک این ی هفته خانومش ب اندازه کافی درد داره و  اذیت میشه که دیگه نباید شوهر توقع چیزه دیگه داشته باشه،وظیفه شوهر فقط رسیدگی ب خانومشه

شمام ب همسرتون بگین یکم در این مورد مطالعه کنه و فقط ب فکر خودش نباشه

😄😄😄ببینم چیکار میکنی یعنی یه کار کن یاد اون ناحیه بی افته حالت تهوع بگیره🤣🤣🤣

باورت میشه من که پریودیام بی درد بود ولی الان یکساعت که دل درد شدید گرفتم😐