2777
2789
عنوان

مامانای گل بیاینن♥

81 بازدید | 7 پست

من دوماهه باردارم

دکتر زنان رفته بودم برام ازمایش خون ننوشت. واسه دیابت و تیروعید و این چیزا

حالا میخوام برم دکتر جدید 

گفنم قبلش ازمایش خون بگیرم

به دکتر عمومی بگم ازمایش چی میخوام؟؟ 

بگم چکاپ کامل

به همون دکتر زنان جدید میری بگو برات می‌نویسه.

عزیزم فاصلش خیلی دوره

من ازمایشگاه و دکتر عمومی جفت خونمه

گفتم اول بگیرمش جواب ازمایشو بعد برم پیش دکتر زنان وضعیتمو چک کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مراکز بهداشت هم آزمایش اوایل بارداری مینویسن، اگرم رفتین پزشک عمومی بگین آزمایش اوایل بارداری براتون بنویسه

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
عزیزم فاصلش خیلی دورهمن ازمایشگاه و دکتر عمومی جفت خونمهگفتم اول بگیرمش جواب ازمایشو بعد برم پیش دکت ...

چی بگم والا. ممکنه یه سری فاکتورهایی باشه که برای دکترت مهم باشه اما پزشک عمومی لحاظ نکنه و دوباره برات بنویسه. 

چون من هم همین کار رو انجام داده بودم و متخصص داخلی برام یه چکاپ کامل نوشت ولی وقتی رفتم پیش دکتر زنان یه سری فاکتور رو نوشت مجبور شدم دوباره خون بدم. برای همین گفتم خود دکترت بنویسه بهتره.