2777
2789
عنوان

دلم میخواد به همسرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 110 پست
عقل نداری اخه ؟مگه همه می‌رن با متاهل خیانت میکنن ؟

از طرز صحبت کردنتون مشخصه کی عقل نداره از اینکه دارید توجیه میکنید دیگه خیلی خیلی مشخصه کی نداره

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا عقل نداری خب میتونه بپرسه رفتار شو ببینه شناسنامه شو ببینه این چه حرف چرتی هست از رو پیشونی تا ...

باهوش جان

تو شناسنامه طرف نوشته طرف پارتنر داره یا نه؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
شوهرت دیوانگی کردهگناه کبیره کرده قیامت باید جوابگو باشه تو چرا خودتو جلوی خداوند و وجدانت خوار و ذل ...

باش😭😭😭😭

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

به عاقبت کارت فکر کن

واسه همین تاپیک زدم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

هنوز عقد نیستم

وای چرا بهم نمیزنی؟

ازدواج کنی بدتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولا ک باید بری روانپزشک چون اروم نمیشی...دوما رها کن

روانپزشک رفتم بهم قرص داد

قرصا بیحسم میکردن

اینجوری که باز خودت میبازی...تو جامعه ای که همه چی علیه زن هاست...اینکه بدونند دیگران تو خیانت کردی کل جامعه علیه توان و از اجتماع طرد میشی و تنها میشی...اونوقت دردت یکی نه ده تا میشه ...نبین شوهرت رو خیانت میکنه راست راست راه میره برای تو همچین گذشتی وجودی نداره...پس لطفا یه جور دیگه بفکر انتقام باش و بخودت آسیب نزن برای چند وقت احساس دل خنکی

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
واقعا عقل نداری خب میتونه بپرسه رفتار شو ببینه شناسنامه شو ببینه این چه حرف چرتی هست از رو پیشونی تا ...

میتونم بپرسم چن سالتونه

در دنیا و جامعه امروز کمی گشت و گذار کنید شاید اطلاعاتتون از دنیای روابط زن ها و مرد ها به روزتر شد

در رورگاری که پسر ها همزمان با چند نفر ارتباط دارن، بره از طرف بپرسه متاهلی یا مجرد و بعد اگه شنید مجرد خیالش راحت بشه؟ 

ما تو این دوران مرد 40 ساله مجرد و باکره داریم؟ 

خوبه حالتون؟ 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
واسه همین تاپیک زدم

همینکه تاپیک زدی راجبش نشونه اینه خودتم چندان راضی نیست وجدانت

خودت پس می‌دونی خیانت واقعا کار درست و انسانی‌ای نیست 

تنها راه توهم نیست 

پس برو پیش مشاور 

امیدوارم بهترین راهو انتخاب کنی و دلتو آروم کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40