2777
2789
عنوان

کاش منم خانواده داشتم کاش منم دختر با خانواده ای بودم کاش صاحب داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 32 پست

اگه تو زندگی با همسرت مشکل داری ،موضوع: سکوت و جدل ، رو از کانال استاد شجاعی گوش کن.رکزی یک ربع وقتت رو میگیره.

ولی خیلی در زندگی موثره.😊

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
بازم تکرار کرد خیانتشو؟

نه یبار بود فقط

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میتونی مستقل شیکار کنی پول دربیارییه خونه نقلی هرچند خیلی کوچیک بگیریولی با هیچکس ارتباط نداشته باش ...

ازیه جهنم داری میفرستیش یه جهنم دیگه !!! 

اتفاقا باید مستقل بشه و دوستان خوبی پیدا کنه 

اگه تو زندگی با همسرت مشکل داری ،موضوع: سکوت و جدل ، رو از کانال استاد شجاعی گوش کن.رکزی یک ربع وقتت ...

متشکرم

گوش کردم

و خوبه

ولی من دلم به موندن نیست من خیانتددیدم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

عذرخواهی کرد سر چی خیانت کرد؟

اره عذر خواهی کرد

خیلی کارا برا جبران کرد

ولی من داغون دارم میشم از غمش

خیلی از خانواده های ایرانی همینن دیگه

فقط می خوان نون خور کم کنن

خوب لامصبا چرا بچه آوردید که اینطوری بخواید ردش کنید

فقط بلدن تولید مثل کنن بعدم هنوز نوجون بزنن ردس کنن بدنش به هرکی رسیدن 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
وقتی انقدر عاقل و با سیاستی که یه مردو که سال ها با مادرش بوده ازش تونستی جدا کنی پس خودتو‌ دست کم ن ...

ممنون

سعی کن ببخشیش سر یکبار منطقی نیست زندگیتو از هم بپاشوتی

من نمیتونم ببخشم

وقتی چهرم خوبه

اندامم خوبه

تحصیل کردم

سنم کمه

با یه چهل ساله مطلقه پتیاره خیانت کرد

من نمیتونم ببخشموقتی چهرم خوبهاندامم خوبهتحصیل کردمسنم کمهبا یه چهل ساله مطلقه پتیاره خیانت کرد

انقد ب روش بیار و بهش بی محلی کنه تا اب بشه از عذاب وجدان 

چطور تونست اخه

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
متشکرمگوش کردمو خوبهولی من دلم به موندن نیست من خیانتددیدم

خواهر منم شرایط تو رو داشت،حتی بدتر.

خدا رو شکر الان خیلی زندگیش بهتر شده.ولی واقعا هر روز استاد شجاعی گوش میکرد.خودش هم عوض شد ،زندگیش هم همینطور ،خدا رو بی نهایت شکر

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
انقد ب روش بیار و بهش بی محلی کنه تا اب بشه از عذاب وجدان چطور تونست اخه

مشکلدمن اینکه فقط بی کسو کارم😖😭