2777
2789
عنوان

خانومای شاغل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 69 پست
عزیزم شما هم‌میشی مثل این همه مادر شاغل که دو تا بچه دارن سخته یه مدت ولی میگذره از،طرفی سه چهار سال ...

پرستار غریبس عزیزم دوس ندارم بیاد تو خونه زندگیم

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب معلما جدا ازون نه ماه مرخصی بدون حقوق میدن سالانه؟

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
کاردانی برنمی‌دارند.؟

نعزیزم من تا جایی دیدم لیسانس ب بالا بود بازم نمیدونم

اره درسته دیشب شوهرم میگفت تا اون موقع دخترمون بزرگتره کمک میکنه ازون طرف میگه سه سال دیگه بیار توقع ...

سه سال دیگه تا باردار شی دنیا بیاد دخترت شده ۹ ساله

یکیو میاری کمک دخترت تو خونه

یا مهد میذاری

یا کلا منصرف میشی

پرستار غریبس عزیزم دوس ندارم بیاد تو خونه زندگیم

خب دیگه باید به شکلی مدیریت کنید مهدهایی هستن از شش ماهگی بچه نگه میدارن اگرم از خانواده مثل مادر و خواهر هستن که تقبل کنن که عالیه ولی من تجربه دارم دو تا هم بچه دارم یه زمانی خیلی خیلی دغدغم بود اما الان باورم نمیشه کوچیکه میره مدرسه سخت بود ولی گذشت 

سه سال دیگه تا باردار شی دنیا بیاد دخترت شده ۹ سالهیکیو میاری کمک دخترت تو خونهیا مهد میذارییا کلا م ...

بنظرتون بارداری تا چ سنی دیر نیس.شوهرم یک جوری میگه دیر میشه برا سنت انگار چند سالمه ۳۳ ام.البته دوستم دارم شاغل شم

خب دیگه باید به شکلی مدیریت کنید مهدهایی هستن از شش ماهگی بچه نگه میدارن اگرم از خانواده مثل مادر و ...

ن من تنها گزینم مهده

متاسفانه برای کار کشیدن و دستور دادن دورم شلوغه اما برای کمک کردن هیچکس نیس 

مامانم ک از هفت دولت ازاده از اول هیچ کار برا بچه هاش نکرد 

به بچه بگو جلو باباش نگه خوب

بچس دیگه نمیفهمه .شنده باید عاقل باشه .همسرمو میگم

چه وحشتناک ۸ سال خودش یه دختر بچه خیلی کوچیکه

همین دیگه 

میگم یک چیزی میگه براهمین درک نمیکنخ فقط میگه تنهاستنهاس 

حالا خودش و خودم کلی بودیم الان کجان دست ادمو بگیرن

به این فکر نکن که بچه بیاری بزاری مهد گناه داره حداقل حداقل تا 2 سالگی باید پیش خودت باشه

پس چیکار کنم

همین دیگه میگم یک چیزی میگه براهمین درک نمیکنخ فقط میگه تنهاستنهاس حالا خودش و خودم کلی بودیم الان ک ...

افرین دقیقا من که پسرم تک فرزنده خواهر برادر میخواد چی کار نه که الان خیلی با هم راه میان خواهر برادرها دوست خوب پیدا کنه بره خودش