2777
2789
عنوان

ماشینم رو برای خونه باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست
حتمن با یه آدم کاربلد چک کن ک سرت کلاه نزارن... سند خونه تک برگ باشه. رسمی باشه جعلی نباشه. انقده ها ...

اگه شوهرش اسمرو قبول نکرد، حتی می‌تونه اون مبلغی که خودش گذاشته، حساب کنه ببینه چند دونگ میشه، مثلا سه دونگ یا چهار دونگ به اسم خودش باشه. اما خونه اگه قراردادی باشه،یکم سخت میشه. اونوقت هم درصدی مینویسن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتمن با یه آدم کاربلد چک کن ک سرت کلاه نزارن... سند خونه تک برگ باشه. رسمی باشه جعلی نباشه. انقده ها ...

مرسییی گلم چشم حتما 

( ن همسرم هیچی نذاشت رو پول صد درصد پول برا من بوده. 

ن اینکه نده فقط درامدمش کم

مرسییی گلم چشم حتما ( ن همسرم هیچی نذاشت رو پول صد درصد پول برا من بوده. ن اینکه نده فقط درامدمش کم

سلامت باشی.

پس حق شماس ک خونه ب اسم شما باشه

لازم تیس مطرح کنی ک ب اسم کی باشه

صرفا بگو عزیزم یه خونه میخوام بخرم! ک از این ب بعد کرایه خونه رو سیو کنیم. طلا میخوام بفروشم. و اینا... اینکه ب اسم من باشه یا تو نکو... یطوری برخورد کن ک انگار مشخصه قراره ب اسم شما باشه