2777
2789
عنوان

درد چپ سینه و دست کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 32 پست
نه، جدا شدم قبلشم تنش زیاد تجربه کردم امروز عصر شروع شد اما کم بود الان از درد زیاد پریدم از خواب کس ...

چیزی نیست نترس عزیزم گل گاوزبان دم کن بخور گلاب هم آرامبخشه صبح هم برو اورژانس 

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
نه، جدا شدم قبلشم تنش زیاد تجربه کردم امروز عصر شروع شد اما کم بود الان از درد زیاد پریدم از خواب کس ...

اگه تنگی نفستون شدید هس زنگ بزنین اورژانس میان بررسی میکنن.هیچکس ارزش اینو نداره سلامتیتون ره بخاطرش به خطر بندازین

کاربر آقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا از دهنت بشنوه من فقط میگم خدایا من اینهمه عذاب کشیدم تو میذاری اون راحت زندگی کنه؟

چوب خدا صدا نداره مطمئن باش دل شکسته ات یه جا دامنشو میگیره، اگه قرص آرامبخش داری یه دونه بخور بهتر میشی

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
اگه تنگی نفستون شدید هس زنگ بزنین اورژانس میان بررسی میکنن.هیچکس ارزش اینو نداره سلامتیتون ره بخاطرش ...

نفس کامل نمیتونم بکشم چون دردم شدید میشه همینجوری هم با هر دم و بازدم حسش میکنم، دو ساعت دیگه میرم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

من به بار همینطور شدم و حتی همینجا تاپیک زدم و ساعت یک شب راهی اورژانس شدم و نوار قلب گرفتن و گفتن قلبت مشکلی نداره احتمالا درد عصبیه گاباپنتین با یه قرص دیگه داد و اومدم خونه

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
چوب خدا صدا نداره مطمئن باش دل شکسته ات یه جا دامنشو میگیره، اگه قرص آرامبخش داری یه دونه بخور بهتر ...

چشم عزیزم، بخدا با تهمت گذاشت رفت درحالیکه پاک ترین بودم الان اون بیرون دنبال کثافتکاریاشه چقدر من بخشیدمش چقدر کنار اومدم حیف حیف حیف

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
من به بار همینطور شدم و حتی همینجا تاپیک زدم و ساعت یک شب راهی اورژانس شدم و نوار قلب گرفتن و گفتن ق ...

ایشالا همینطور باشه آخه این چند روز یا گریه کردم یا یجا بودم یا غصه میخوردم، اون هیچیش نیست و نشده، منم که انقدر اذیت شدم، کاش خدا منم ببینه و به لیاقتم برسونه 

چشم عزیزم، بخدا با تهمت گذاشت رفت درحالیکه پاک ترین بودم الان اون بیرون دنبال کثافتکاریاشه چقدر من ب ...

چشمت سلامت، خدا دوستت داشته که بدون بچه و مهر طلاق جدا شدی چرا به خاطر کسی که ارزششو نداره خودتو عذاب میدی و سلامتیت رو به خطر میندازی خدا رو هم شکر کن که نجات پیدا کردی 🌹❤

چشمت سلامت، خدا دوستت داشته که بدون بچه و مهر طلاق جدا شدی چرا به خاطر کسی که ارزششو نداره خودتو عذا ...

خوشحالم خودمم قطع کردم و از همه جا بلاک شد ولی از اذیت‌ها از تهمت از عقده ای بودن این موجود کی بود؟ اولش اینجوری نبود قائم میکرد 

ولی کسی از لحاظ روحی کنارم نیست همه فکر میکنن من مشکل بودم چون اون خوب نقش بازی میکرد، فقط مامانم میفهمه که اونم نمیخوام نگران کنم دورم ازش، ایشالا سر خودش و خانوادش بیاد 

خوشحالم خودمم قطع کردم و از همه جا بلاک شد ولی از اذیت‌ها از تهمت از عقده ای بودن این موجود کی بود؟ ...

میدونم عزیزم با تمام وجود درکت میکنم کار خوبی کردژ که از زندگیت پرتش کردی بیرون اگرم بعدا اومد و پاپیچت شد اصلا باهاش وارد رابطه نشو که در آینده بدبختت میکنه و عذابت میده