2777
2789
عنوان

من نامزد دارم بنظرتون اشتباهه جواب هم کلاسی دانشگام و ک پسره بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختره کی عه؟ چ ربطی ب اسی دازه؟

نمیدونم ی کاربر تو نی نی سایت

ربطی ک ب اسی نداره همینجوری اومد اینجا گفت ک مثلا بقیه رو باخبر کنه ابروی اون پسره نره 

میگف همون دختر یبار تاپیک زده گفته اون پسره ازش فیلم داره الان اینجوری میگه

ی دختره با ی پسره دوست بوده پسره از دختره فیلم داره الان این دختره عکس اون پسرو میزاره ب دروغ میگه ه ...

اصلن مهم نیس ک دختره چیکار کرده.. با خواهرش یا مادرش صحبت کنه و باهاشون بره اداره پلیس. به پلیس بگه. پلیس اصلن تو این مواقع دختر رو مواخذه نمیکنه. صرفا بره بگه تهدیدم میکنه و عکس های خصوصی من رو داره و الان داره تهدیدم میکنه. پدره پدرسوخته پسره رو در میارن... واقن موندم دخترامون چرا انقد بی دست و پا شدن. تحقیق کنید یکم، بعد پدر پسره رو در بیارید. گوه خورده پسره بی ناموس

پیامک همکلاسیتون اصلا مودبانه نیست و ارزش پاسخگویی نداره اصلا بنظرم. اگر جواب بنویسی خودتو کوچیک کردی بنظرم. همونجا باید عذر میخواست و تمام. نصف شب با پررویی و خنده چیزی نوشته!  الان اصلا سین نکن و جواب ننویس، بلاک هم کلا تابلو هست بلاک نکن. فردا خواستی یه جواب خلاصه بنویس، ننوشتی هم مشکلی نیست، اتفاقا سنگین تره. من بعد سعی میکنه مودبانه تر برخورد کنه.

نمیدونم ی کاربر تو نی نی سایتربطی ک ب اسی نداره همینجوری اومد اینجا گفت ک مثلا بقیه رو باخبر کنه ابر ...

پسره فیلم گرقته 

تهدیدم میکنه

ابرو پسره نره؟

والت عجب دوره زمونه ای  شده....

چمیدونم منم بی خبرم چرا منو میزنی😭🤣

نه والا نمیزنم. دارم از دختره دفاع میکنم و آگاهی سازی میکنم مثلن... بخدا هرچی بلا میاد سر دختر بی زبون میاد...

سلیطه باشید عزیزان‌.. 

پیامک همکلاسیتون اصلا مودبانه نیست و ارزش پاسخگویی نداره اصلا بنظرم. اگر جواب بنویسی خودتو کوچیک کرد ...

دقیقا، اینجا همه نامزد منو شکاک و عقب مونده کردن

خب اگر درست حسابی حداقل پیام میداد سنگین جوابش و میدادم ولی سلام ک نکرده ساعت ۳ونیم صبح با اون همه خنده

خب بخامم جوابش و بدم کش دار قراره باشه شاید فقط صبح براش بنویسم مشکلی نیست🙏🏻

دقیقا، اینجا همه نامزد منو شکاک و عقب مونده کردنخب اگر درست حسابی حداقل پیام میداد سنگین جوابش و مید ...

بله، اگر متنی مودبانه مینوشت مشکلی برای پاسخ نبود، حتی اگر نامزدتون حساس باشه. ولی من هم جای شما بودم الان پاسخ نمیدادم. شاید فردا هم به دلیل پر رویی و راحتیش، پاسخ نمیدادم و فقط سین میکردم و تمام. تا دیگه من بعد هم مراقب کت پوشیدنشون باشن، هم حرف زدنشون..