2777
2789
عنوان

من نامزد دارم بنظرتون اشتباهه جواب هم کلاسی دانشگام و ک پسره بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 55 پست
ببین مولا تو تلگرامم دیده برای همکلاسی پسرم ک مدیر گروهه جزوه فرستادم یا خیلی سنگین راجب درس حرف زدی ...

ناراحت چی آخه 

خودت داری میگی کسی نمیدونه

اونم نمیدونه نامزد داری 

از رو این ک همکلاسی هستین همچین حرکتی زده.اصلا کاری به اون پسره ندارم.ولی اینکه همسرت گیره روی حرف زدنت با پسرا خوب نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۴ صبح هر هر هر پیام داده ببخشید زدم تو سرت با کیف آره خب چون نامزد داره بلاک اگه مجرد بود که نه مهم ...

بلاک که بی احترامی هست شاید واقعا معذرت می‌خواد اگه بعد اون چیزی گفت بلاک 

وگرنه اون مرد با دخترردیگه صحبت معمولی نمیکنه ؟نمیشه ک

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

ترس که خب من کار اشتباهی تاحالا نکردم حساسه میخاد دعوامون بشه و من حوصله بحث ندارم نه عقد نیستیم

اگه عقد نیستین از شکاک نبودنش مطمئن شو بعد عقد کن ولی اینطور که شما تعریف کردی حس کردم شکاکه . به نظر من بزار فردا صبح جواب بده خواهش میکنم مثلا . به هرحال هم کلاسی هستین.

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
ناراحت چی آخه خودت داری میگی کسی نمیدونهاونم نمیدونه نامزد داری از رو این ک همکلاسی هستین همچین حرکت ...

خب اون بنده خدا ک نمیدونه اما خودم ک میدونم نمیدونم اخه منم خیلی حساسم اگر اون همچین کارب منه مطمعنن خیلی ناراحت میشم و بحثمون میشه

بلاک که بی احترامی هست شاید واقعا معذرت می‌خواد اگه بعد اون چیزی گفت بلاک وگرنه اون مرد با دخترردیگه ...

عزیزم معذرت خواهی هم اصول خودشو داره 

مثلا وقتی ایشونو دید خیلی سنگین میگفت خانوم فلانی از بابت اون برخورد متاسفم خواستم عذر خواهی کنم و تموم 

نه اینکه بگه ببخشید کیفم خورد تو سرت😂😂😂😂😂

اونم ۴ صبح 

مردا رو نمیشناسی؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عزیزم معذرت خواهی هم اصول خودشو داره مثلا وقتی ایشونو دید خیلی سنگین میگفت خانوم فلانی از بابت اون ب ...

اخه فردا پس فردا ابن فرد می‌خواد بره تو جامعه دانشگاه محیط های کاری که زن و مرد از صبح تا شب کنار همن دیگه نخوای یه مکالمه عادی هم نداشته باشی که خودت عقب میوفتی این شکلی تیمشه کسی گفت سلام جوابشو ندی چون نامزد دارم ولی پیشنهاد داد اره بلاک و ترک اونجا 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست