2777
2789
عنوان

مامانم همش اذیتم میکنه سر پسر

143 بازدید | 9 پست

وای اصلا هر کاری میکنم نمیتونم یه کاری کنم از پسرا خوشم بیاددد ، اصلا هیچ حسی بهشون ندارم از دست مامانمم خسته شدم همش میاد درباره پسرای بیرون یا فامیل که خوشتیپن حرف میزنه 

تو این مسئله به ته خط رسیدم واقعا نمیدونم چیکار کنم چطور مامانمو راضی کنم که از جنس مخالف خوشم نمی یاد و حسی بهشون ندارم 

یه پسر دایی خوشتیپ دارم پسره الدنگ هر دفعه میومد خونمون برای خود نمایی خیلی هم خوشتیپ و خوش عضله بود مامانمم از این طرف من رو هل میداد سمت اون آخر سر یه بلایی سرش آوردم که دیگه این طرف ها پیداش نمیشه ، واقعا خسته شدم 

چیکار کنم با خانوادم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو بیخیال بشه بابا مگه سنت اصلا برای رابطه هست ک بخواد به این چیزا فکر کنه

نه بیچاره مامانم دنبال ازدواج من نیست ، چون میدونه از پسر خوشم نمی یاد از آیندم میترسه 

نه بیچاره مامانم دنبال ازدواج من نیست ، چون میدونه از پسر خوشم نمی یاد از آیندم میترسه

نترسه بابا

بخاطر سنته

کلا سنی هست که آدم بعدش کلی عوض میشه

منم اینحوری بودم از بابام و داداشمم بدم میومد

ولی الان تغییر کردم

به مرور اوکی میشه همه چیز بگو خودشو و خودتو اذیت نکنه 

نترسه بابابخاطر سنتهکلا سنی هست که آدم بعدش کلی عوض میشهمنم اینحوری بودم از بابام و داداشمم بدم میوم ...

بعید بدونم این رو من جواب بده ولی خب صبر میکنم 20 سالم بشه ببینم