2777
2789
عنوان

این سوال چطوری حل میشه

94 بازدید | 14 پست

به جسمی به جرم 7 کیلوگرم نیرویی افقی به اندازه ی 23 نیوتن وارد می شود. اگر نیروی اصطکاک وارد بر جسم 9 نیوتن باشد. شتاب حرکت جسم را بدست آورید.

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Chat gpt دوست خوب ما

اپلیکیشنه؟یا سایتش؟؟

من هرجا رو میگردم تو تلگرام و اینا نسخه فیکشه کار نمیره اصرل

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
اپلیکیشنه؟یا سایتش؟؟من هرجا رو میگردم تو تلگرام و اینا نسخه فیکشه کار نمیره اصرل

اصلا

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
گوگل کن chatgpt

برای سامسونگ میخوره؟؟

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

عزیزم وبسایتهبا لپ تاپ سامسونگ اپل همه چی کار میکنه

عهههههه((((((((((:

چه خوبببببببببببببببببب