2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا هیچی 

چون همیشه این مد نظرم بود که به قدم بعدیت فکر کن نه به گذشته

گذشته که دیگه نمیشه کاریش کرد ولی باید یادت بمونه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

آجی چکار کنما شما جای من باشیدخواستگار برات بیاد و دوسش داشته باشیاما اینا رو ازش بفهمی رد می‌کنی یا ...

نه دیگه اخه این خودش مشکل بزرگیه حس میکنم حس میکنم سنت کمه فقط درگیره احساسی

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

بیشتر کتاب میخوندم انقد وقتم و مجازی نمیزاشتم زبانمو تقویت میکردم 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

آجی ببین یه کار دولتی عالی داشتبخدا آرزوی هرمی با هزار دعا قرآن قبول شدخودش میگه عاشق اون کارم بودم ...

نه واقعا نمیتونه باشه حالا باز هرجور خودت میدونی 

میدونم واقعا ناراحتم که اصلا به نظر من اهمیت نداد دوسش دارم میترسم پشیمون شم ردش کنم ولی قیدشو میزنم ...

اگه چند صباح دیگه گریه کرد گفت این دخترو طلاق بده میخای چیکار کنی؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
میدونم واقعا ناراحتم که اصلا به نظر من اهمیت نداد دوسش دارم میترسم پشیمون شم ردش کنم ولی قیدشو میزنم ...

سخته عقل اولویت قرار بده نه قلبی که با چشم بسته اوکی باشه درضمن ۲۰ سالت برودنبال ارزوهات

مامانمم اینو بهم گفت گفت دیگه نمیتونی زندگی کنی ردش کن

مامانت صلاحتو میخاد سنت نمیرسه ولی از مامانت بپرس اون فیلم آرایشگاه زیبا رو دیده، این مادر و پسر شبیه این فیلمن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد