2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 111 پست
آخه دو روز پیش بچه ها مبلا رو با بستنی کاکائویی کردن و دیوارام پر خط خطی دوست دارم بهشون نکن نگم تا ...

باورت میشه من بیرونم مهمونا زودتر از خودم وارد خونه ام میشن،انقد پرو.شوهرم میگه باااااااید خونه همیشه آماده باشه،ی دفه ساعت۸شب ۲۰نفر آدمو برا شام دعوت کرد،

هنو بمن میگه حق نداری گله کنی، تو باید مهمون نواز باشی

بعدشم ک ناراحت بشم آدم بده منم

اینو من دوبار امتحان کردم جواب داد.یبار برا خانواده شوهرم،ی بار دوست شوهرم،انقد قبلا پلاس بودن خونه ...

ان شاالله عزیزم خودم یه کم آروم شدم برای تو هم گلم دعا میکنم سال دیگه روز مادر قلبت شاد باشه اتفاقای خوب برات رقم بخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دو روز پیش بچه ها مبلا رو با بستنی کاکائویی کردن و دیوارام پر خط خطی دوست دارم بهشون نکن نگم تا ...

من خودمم مهمون سر زده دوست ندارم اصلا .. ولی نمی ارزید زندگیتو خراب کنی بخاطر اونا .. در حد معمولی جمع و جور میکردی میگفتید مثلا ساعت ۸ بیاید ..

غذاهم میگفتی همسرت بگیره اصلا همون آش میگرفتید با نون و سبزی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من با خودش به اون شکل مشکل ندارم فقط هر چند وقت یکبار عذای خانواده و فامیلاشون رو میگیره . الان دیگه ...

خداروشکر شوهرت پس مثه مال من نیس،من حاضربودم خیانتکار نباشه،هر روز مهمون بیاره،دعوانکنه،اخلاق داشته باشه،ولی هر روز مهمون بیاره،

من بچه دومم سر مراعات نکردن آقا میخاس سقط شه ازبس فشار اومد رو شکم و کمرم بخاطر مهمون داری،آخرش ک خونریزی کردم رفتم شهرخودمون۲ماه استراحت مطلق

ان شاالله عزیزم خودم یه کم آروم شدم برای تو هم گلم دعا میکنم سال دیگه روز مادر قلبت شاد باشه اتفاقای ...

مرسی خانومی،

لبخندو یهو اوردی رو لبم.ممنون از دعای قشنگت،

اینو ک الان برات میفرستم فردا رفتی پیش شوهرت قبلش بخون انشالله زبونش بسته شه مهربون شه باهات

پست بعدی میفرستم برات

من خودمم مهمون سر زده دوست ندارم اصلا .. ولی نمی ارزید زندگیتو خراب کنی بخاطر اونا .. در حد معمولی ج ...

غذا از بیرون میگرفتم حرف داشتن که نتونسته از پس ۷ نفر مهمون بربیاد . کار کردن با استرس رو دوست ندارم . خونه خالش طبقه بالامونه نمیره نمیدونم چی از جون من میخان با بچه کوچیک که ساعت ۳ شب میخوابه و جام کوچیکه خیلی خسته ام

من خودمم مهمون سر زده دوست ندارم اصلا .. ولی نمی ارزید زندگیتو خراب کنی بخاطر اونا .. در حد معمولی ج ...

عموی همسرم یهو زنگ زد که میخوام بیام خونتون .. خداروشکر اولش رفته بود خونه فاملیشون .. منم وقت داشتم سریع همه چیو تمیز کردم و جمع جور و جارو هم زدم .. همسرمم فرستادم تنقلات و .. از بیرون بگیره .. بعدم وقت اضافه اوردم رفتیم دنبالش باهم 

یبارم خانواده همسرم از راه دور گفتن میان در عرض ۱ روز و نصفی کلی کار کردم و برا خونه هم رفتیم گلدون و .. خریدیم .. یه قسمت خونه رو موکت نزده بودیم موکت برش زدیم و ..‌ دسر هم اماده کردم و وسایل پذیرایی و .. 

ولی واقعا برای غذا وقت نداشتم اصلا .. همسرم از بیرون براشون گرفت .. عصر هم برگشتن شهرشون 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

۱۲ ظهر خب. دادن شام ساعت ۹ می‌خوردیم ی زرشک پلو با مرغ سالاد ماست ترشی مگه چقد طول می‌کشید باهم جوجه ...

بحث فقط سر غذا نبود البته فریزر هم خالی بود برنامم بود برم خرید بیشتر اینکه مبلام و فرش روشنه بچه ها کاکائویی و ژله قرمز زدن و دیوارا خودکاری وقت میخواستم برای تمیزکاری

عموی همسرم یهو زنگ زد که میخوام بیام خونتون .. خداروشکر اولش رفته بود خونه فاملیشون .. منم وقت داشتم ...

شوهرمن ک میگه باید خودت درست کنی،من زن زائو بودم هنو هفته اول زایمان سزارین،بعدمیرفت مهمون برا شام دعوت میکرد،هرچی هم میگفتم نمیتونم مگه حالیش بود، خدا آدم بی درک نصیب هیشکی نکنه 

بحث فقط سر غذا نبود البته فریزر هم خالی بود برنامم بود برم خرید بیشتر اینکه مبلام و فرش روشنه بچه ها ...

میکقتی بچه ها کثیفکا ی کردن یا میگفتی جایی دعوت هستین فرداشب تشریف بیارید نیازی نیست خونه رو ول کنی بری خونه پدرت گلم