2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده

852 بازدید | 106 پست

خانما راهنماییم کنید نظرتون رو بدونم . عروس خاله همسرم که خیلی حرف رکیک رو راحت میزنه و در حال مسخره کردن همه ست ساعت ۱۲ ظهر شوهرش زنگ زده به همسرم گفته شام میایم خونتون

منم از حرصم که دو تا بچه کوچیک دارم باید روز قبل خبر میداد گذاشتم اومدم خونه مامانم

چه رفتاری باید نشون میدادم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی ببخشید ما امشب خونه نیستیم دعوت داریم اگه زودتر زنگ میزدید نمیرفتیم دیگه قول دادیم فردا شب تشریف بیارید در خدمتیم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

آدمی ک خودشو دعوت باید شماهم میگفتی حالم باشد رفتم خونه مامانم تا هوامو داشته باشه آخه سرماخوردم ویروس جدیده رو گرفتم شما باید ازقبل بخودم زنگ میزدین ن شوهرم،اینجوری دفعه بعد بخودت خبرمیدن

شوهرت چی میگه الان ک اومدی خونه بابات

هیچی تا ۲ ساعت پیش پیامکی دعوا داشتیم میگه زیاد اهل مهمونی دادن نیستی نمیتونم باهات ادامه بدم ... من زیاد مهمونی نمیدم چون خجالت میکشم خونمون ۴۰ متره ... دو تا بچه کوچیک دارم .... قبلش هم سرکارم خارج تهران بود مسیر خستم می‌کرد... همسرم خونه ۱۰۰ متری هم داره از ترس مادرش اجازه نمیده توش زندگی کنیم الان طبقه پایینشون هستیم

تو خودت مارو دعوت کردی تاپیکت الان میذاری میری،چ توقعی داریم وقتی دعوت نکردی کسیو خودت گذاشتی رفتی خونه بابات! بنظرم ازبس کسیو دعوت نمیکنی خونت مجبورشدن خودشون بیان بدون دعوت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه قربونتون برم حالم بده در حال اشک ریختن

شوخی کردم،الکی خودتو غصه نده گلم بخاطر ی مهمون بی عقل

منم ازین اقوام شوهر دارم،بزور میان،حتی تو روشون هم گفتم ک نیاین ب فلان دلیل،ولی عقل ک ندارن

هیچی تا ۲ ساعت پیش پیامکی دعوا داشتیم میگه زیاد اهل مهمونی دادن نیستی نمیتونم باهات ادامه بدم ... من ...

شوهرمنم بمن میگه چون مهمونامو سرویس نمیدی برو پی کارت ،برو طلاقت میدم، ولی مهموناش آخه هرشب،هرشب خونمونن،حتی توحاملگیم،حتی بعدزایمانم ک تازه هنو بخیه هام تازه اس.

مهمونیاش تمومی نداره که،درک نمیکنه مریضم یا حامله ام،یا بچه مدرسه داره.

شوخی کردم،الکی خودتو غصه نده گلم بخاطر ی مهمون بی عقلمنم ازین اقوام شوهر دارم،بزور میان،حتی تو روشون ...

برام دعا کنید این وسط روان بچه هام آسیب نبینه ... وگرنه قطع ارتباط با اون آدم از خدامه ... پارسال به بچم دو ماه  بیشتر از ۲ سال شیر دادم جلو کلی مهمون و پسر عذب ۵ دقیقه داشت مسخرم می‌کرد فرهنگ نداره خودم مدیر بخش الکترونیک شرکتی بودم به خاطر بچه ها فعلا خونه ام و درمانده از این رفتارا