2777
2789
عنوان

شوهرم برام طلا خرید🤭

295 بازدید | 26 پست

عقدم و امشب اومد پیشم یه النگو و گل برام آورد مناسبت روز زن..اما برای مادرم چیزی نخریده بود...به نظرتون الان که برای من هدیه مناسبی خریده برای مادرش چیزی بخرم یا نه؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن نخر حالا که اون واسه تو نخریده توم مادر اونو عادت نده

مگه داد و ستده؟؟

میتونه برای مادرشوهرش بگیره و شوهرش هم به تقلید از ایشون سال بعد تکرار کنه

اگرم نکرد

قرار نیست تقلید کنن از هم هرکاری رو که

ادب حکم میکنه که بله بگیری

خب ا طرفیم فکر میکنم اونم برای مادر من چیزی نگرفته که و اونم طلایی که برای من گرفته آخر میره خونه خودش🥲اما باز میگم توقع داشته باشه چی

خب ا طرفیم فکر میکنم اونم برای مادر من چیزی نگرفته که و اونم طلایی که برای من گرفته آخر میره خونه خو ...

عزیزم اسمش روشه زندگی مشترک

مگه ازدواج کردی که از هم دیگه هی بکشین؟؟

نه نخر جانم ،میتونی ازسال بعد برا دوتاشون بخری تا یادبگیره

بلده🥲🤣آخه سال پیش بردتم مرکز خرید گفت چیزی پسندیدی بخریم برای خودت و مامانت سال پیش براش پالتو خریدیم منم برای مادر اون هدیه گرفتم ظرف مسی بزرگ فکر کنم شکلات خوری بود ولی امسال خبری نشد..منم زنگ زدم تبریک گفتم به مادرش

بلده🥲🤣آخه سال پیش بردتم مرکز خرید گفت چیزی پسندیدی بخریم برای خودت و مامانت سال پیش براش پالتو خری ...

پس ولش کن کلا نخر اما ازسال بعرگد بگو من کاری ندارم برامادرت میخری یانه اما من میخرم ادم فقط میتونه یه مادر داشته باشه همین

نه اما احساس میکنم اگر چیزی براش بگیرم مامان خودم چی پس

خب نگرفته یادش رفته یا هر دلیلی

میتونی یجوری بهش بگی که بهش برنخوره

ولی وقتی خودتم نگیری به مادرشوهرت بر میخوره

چون در مورد کادو خریدن برای مادرت حرفی نزده تو هم به روی خودت نیار 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خب نگرفته یادش رفته یا هر دلیلیمیتونی یجوری بهش بگی که بهش برنخورهولی وقتی خودتم نگیری به مادرشوهرت ...

منم میگم نکنه توقع داشته باشه اینش روی اعصابمه😒یادش که بوده بلدم هست نخواسته دیگه یکیش کرده